Sabrinas Haus Kesinlikle bi bak derim canım
bende bu oteli çok duydum hem ii demişler kötü diyende var ama az...tatil sitelerinde araştırdım..sen kaldın mı canım ? nasıl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım öncelikle Allah mutlu etsin inş :)) Sakin, sessiz,güzel bir yer diyince kendimi tutamadım.Balayı tarihiniz ne zaman bilmiyorum ancak eğer yazsa KESİNLİKLE Marmaris-Selimiye derim.Geçen yaz gitmiştik eşimle.Gerçi biz nereye gideceğimizi bilmeden yola çıktık.Fethiye ve marmariste dolanırız dedik.Yolda giderken bir gözlemeci abla tavsiye etti.Sonra kısa bir araştırma yaptık ve Selimiye'de karar kıldık.Bu kadar güzel bir yer olamaz gerçekten.Olabildiğine sakin, temiz ve denize sıfır.Biz Gölge pansiyonda kalmıştık ve odadan çıkınca adım bile atmadan denizdeydik.Ama çok güzel butik oteller de vardı.tekne turları oluyor harika koyları var, tam bir cennet.Restoranları da şahane ve hiç gürültü patırtı yok çoğunluk ailelerden oluşuyor.2 gün Selimiye'de 2 gün de Fethiye'de kalırız demiştik ama 5 gün Selimiye'de kalıp döndük :)
Ancak eklemek isterim ki şimdi arkadaşın söylediği otele baktım, gerçekten şahane görünüyor.Biz de mi nikah tazelesek?
eveeettt Selimiye harika bende bayılıyorum aslında çok istiyorum ama emin olamıyorum..bi iki yerde yorum okudum bikaç pansiyonu şikayet etmişler böcek filan gölge nasıl dezavantajı filan nelerdir?
Balayı dediğinizde saklıköy evleri derim antalya da her isteğe cevap veren bir yer
Siz Saklıköye gittiniz mi ?
evt sık sık gidiyoruz. Antalyada olduğumuz için sık gidiyoruz. Kışları şömineli evleri var hafta sonu dinlentisi için iyi oluyor
evet link doğru. balayı mı ?