- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 29
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Bodrumda grand park bodrum tavsiye ederim. Biz orada balayı yapmıştık inanılmaz keyif almıştık. Sonra her yaz gitmeye devam ettik. Bir tek bu yaz gitmedik marmarise gittik.Eylül ayının ortalarında balayına gideceğiz. Özellikle Muğla- Antalya bölgesini istiyorum. Otel önerir misiniz?
Bodrumda grand park bodrum tavsiye ederim. Biz orada balayı yapmıştık inanılmaz keyif almıştık. Sonra her yaz gitmeye devam ettik. Bir tek bu yaz gitmedik marmarise gittik.
Cok güzel ama çok pahalı ya :/Nautical Hotel
Ama inan ki değiyor. Bir kuruş bile boşa gitmiyor. Ömürde bir kere yapılacak bir şey. En güzeli olsun bosver:)Cok güzel ama çok pahalı ya :/
Evet bunu bir araştıralım teşekkürlerAma inan ki değiyor. Bir kuruş bile boşa gitmiyor. Ömürde bir kere yapılacak bir şey. En güzeli olsun bosver:)
Antalya side de biz kings plus otelde kalmıştık çok güzeldir oneririmEylül ayının ortalarında balayına gideceğiz. Özellikle Muğla- Antalya bölgesini istiyorum. Otel önerir misiniz?
Bak alım teşekkürler :)perdue hotel derim.
oraya tanıdığım kim gitse çok keyif alarak döndü.
Rixos PremiumEylül ayının ortalarında balayına gideceğiz. Özellikle Muğla- Antalya bölgesini istiyorum. Otel önerir misiniz?
Araştiriyorum hemen :)Noxinn deluxe hotel antalya derim ben.. inanın harika otesi bir otel. Gideceginiz dönemde de eminim daha sakin olur. Çok daha keyif alırsınız
Bakiyorum teşekkürler :)Antalya side de biz kings plus otelde kalmıştık çok güzeldir oneririm
Bakalım :)Rixos Sungate ten oldukça memnun kalmıştık. Öneririm. Muhtemelen Eylül sonuna doğru fiyatlar da daha makul olur.
Bakiyorum teşekkürler :)Rixos Premiumbi begonvil arkadaşımız vardı müdavimidir. Kendisi bi süre ucuruldu. Burda olsa aydınlatırdı sizi.
Bakiyorum teşekkürler :)Adalya elite Lara
Bir bakın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?