Herkese merhabalar.. 8 ekimde düğünüm var. düğün tarihi belli olunca balayı yeride belerilenmeli sanırım :) ama nereye gideceğimiz konusunda bayağı kararsızız.deneyimlerinden bir yer önerebilecek varsa.görüşlerinizi bekliyorum..şimdiden teşekkürler :)
Herkese merhabalar.. 8 ekimde düğünüm var. düğün tarihi belli olunca balayı yeride belerilenmeli sanırım :) ama nereye gideceğimiz konusunda bayağı kararsızız.deneyimlerinden bir yer önerebilecek varsa.görüşlerinizi bekliyorum..şimdiden teşekkürler :)
butcen elverıyosa kıbrıs otellerını dusun bence..paket programlar var ve fıyatları cok uygun.sıgorta,ucak bıletı,kalma,ve otel havaallanı-havaalanı otel transferlerıde ıcınde ve eylul ekım aylarında fıyatlar daha da dusuyor..onerebılecegım oteller oncelıkle salamis bay conti resort hotel benım favorım ozellıkle casınosu..tıtanıc gıbı mukemmel bu magosada..
gırne dusunursende jasmine court,acapulco,merit mukemmel oteller..
ayrıca casınolarında yemek,sıgara ıckı ucretsız snırsız ne kadar yer ve ıcersen..
ozellıkle salamısın casınosu ve casıno acık bufesı mukemmel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?