kızlar ekim ayında düğünüm olacak inşallah ve balayı düşünüyoruz ama karar veremedik nereye gitceğimize
balayına gitmiş arkadaşlardan fikir istiyorum lütfen nereler olabilir
Bizde Eylülde evlenip Kapadokyaya gidenlerdeniz. Harikaydı ,Irmak10 unda dediği gibi çok zevkli ve huzurluydu. Kaldığımız yerde çok güzeldi, mağaramsı bir oda ve harika ilgi :) Kesinlikle tavsiye ederim.ekim ayında nasıl olur bilmiyorum ama bizde haziranda evlenmiştik ve tam olarak sıcak olmadığı için deniz tercihimiz olmadı .. bastık gaza kapadokyaya gittik cok beğendik sadece 2 gün öncesinden yer ayarlamıstık ve fiyatlar gayet uygundu. ürgüp göreme güvercinlik, yeraltı şehirleri , ıhlara vadisi .... dolaş dolaş bitiremedik sığdıramadık 3 güne , hava sartlarından dolayı balonada binemedikyakın olsa tekrar gideriz eminim ama 12 saat çok büyüyo gözümüzde ... düşünün derim
hangi otelde kaldınız canım bizde kapadokyaya düşünüyoruz gitmeyiBizde Eylülde evlenip Kapadokyaya gidenlerdeniz. Harikaydı ,Irmak10 unda dediği gibi çok zevkli ve huzurluydu. Kaldığımız yerde çok güzeldi, mağaramsı bir oda ve harika ilgi :) Kesinlikle tavsiye ederim.
Terra cave diye hatirliyorum canim.. ama Iyi arastirin canim bazilari sehrin cok disinda ve geceleri sıkıliyor insan..hangi otelde kaldınız canım bizde kapadokyaya düşünyoruz gitmeyi