Benim arkadasimda acik ama su tarz mayolari tercih eder hep. sanirim yari kapali yuzucu mayosu diye geciyor.
canım çok teşekkürler bakacağım :)Kızlar tesadüfen gördüm konuyu gezinirken görmüştüm şu an bi internet sitesinde satışta olan kapalı mayo ve tankini modelleri gördüm ilginizi çekerse bi bakın derim .. Bi kaçının resmini koyuyorum .. Evlencek arkadaşa da mutluluklar dilerimEki Görüntüle 1506892 Eki Görüntüle 1506893 Eki Görüntüle 1506895
Canım hangi markanın acaba?Haftasonu alisverise çıkacağız nisanlimla da nerde bulabilirim, nisanlimi çok ugrastirmak istemiyorum bir de zor karar verdigim için bikabilir benden :)Canım benim vardı ustu kisakol tunik altı sorttanda uzun tayt gibi çok güzel çok rahat balikesirden bi yerden hediye gelmişti .
Onu bulmiyorum gercekten. Yanlis bilgi vermiyimÇok iyiymiş bu bir de tayt gibi daha uzun olanlar var Netten baktım biraz ama nerde bulurum ki acaba?Hangi markaların vardır?
Tamam canım sağol yine de :)Onu bulmiyorum gercekten. Yanlis bilgi vermiyim
Bunlar da hoşmuş teşekkürler :)
ben hamilelikten sonra çok kilo almıştım tam bu değil ama bu tarz bir mayo almıştım o sene. birde etekli vardı ama o tarz bulursam atıcam yine.
edit: buldum böyleydi. öylesine bir mayo dükkanından almıştım. adı mayo dünyasımı neydi.