Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri bal_bocegi'nin Söz Elbisesi...

kızlar ben öyle kabarık allı güllü dallı nişan kıyafetlerini hiç sevmiyorum,, asil ,şık seksi bi o kadar da zarif durmalı üstünde insanın o yüzden bu kıyafeti tercih ettim omuzlarda dağınık topuz ya da yandan ayrılmış iri dalgalı açık saç düşünüyorum,kırmızı ruj bir de ,renk konusunda kararsızım aslında siyah çok güzel duruyo ama belki renkli olsun diyekırmızı yada saks mavisini diktirebilirim. siz ne dersiniz akıl verin bana:)

Kızlarr merhabaa bu elbisemii hepiniz çok beğendiniz yorumlarr yaptınız güzle güzell
elbisemii geçen sene almıştım sözüm içinn ama daha giymek hiç nasip olmadıı
şimdi söz günüm belli oldu 15.05.2011 ve bu elbiseyi giyemiyorumm
Çok dar bulundu bende dün yenisini aldım tesadüftür ki yine gece mavisini beğendim ve aldımm
eklediğim elbisenin gece mavisi rengini aldımm saten drapeli oda tam vücuda oturuyo aslında ama diz kısımları yapışmadığından daha hoş duruyooo yorumlarınıza açığım kızlarrrr

Bence çok zarif bir elbise canım...maviside güzeldir eminim...mankenin üzerinde biraz basit durmuş saçı ayakkabısı ve duruşu nedeniyle ama tahminimce sende daha şık duracaktır.güle güle giy mutlulukla...

Bence çok zarif bir elbise canım...maviside güzeldir eminim...mankenin üzerinde biraz basit durmuş saçı ayakkabısı ve duruşu nedeniyle ama tahminimce sende daha şık duracaktır.güle güle giy mutlulukla...

Ayy canım çok sağol içimi ferahlattın, bende beyazım saçlar sarıı mavii hoş durdu diye mavi seçtim yyine, makyajla saçla biraz daha şık durur inş.
Elbise aramak heleki kendi özel günün için çok stresli bir işmişş en çok üzerimden bu yükün kalktığına seviniyorum.:82:

Selinim güzel haberlerini bekliyoruz insaAllah hersey güzel gecer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…