Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri bal_bocegi'nin Söz Elbisesi...

elbisen çok şık canım resimlerini bekliyoruz merak ettim valla hadi bakalım hayırlısı.

canım kıyafetine bayıldım, gerçekten çok güzelmiş. benimde 10 nisanda sözüm var böyle bişey giymeyi düşünüyorum ama bişey sorucam. Ben 47 kiloyum nası olur ki bana böyle bi elbise? senin aldığın kaç beden? bi de almak istesem bu elbiseden nette bulabilirmiyim?

Seçimlerin harika
Küpe ve ayakkabı elbiseye en yakışacak şekilde olmuş
Merak ettiğim birşey var... Bu elbisenin boyu nerelerine geliyor?

Çok Güzelmiş canım eminim Çok yakışmıştır :)

Sağol cnm daha sözüm olmadı, uzatmaları oynuyoruz nisana yetişcek inş.:69:
canım kıyafetine bayıldım, gerçekten çok güzelmiş. benimde 10 nisanda sözüm var böyle bişey giymeyi düşünüyorum ama bişey sorucam. Ben 47 kiloyum nası olur ki bana böyle bi elbise? senin aldığın kaç beden? bi de almak istesem bu elbiseden nette bulabilirmiyim?

Canım zayıfsan bu elbise sanada çok yakışırr, ben bunu geçen sene aldım daha hiç giymedim şuan geçen seneki halimden bi 5 kilo daha zayıfım daha iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü çok iddalı bir elbisee ve fiziği çok ön plana çıkarıyor. Zayıf olanlara çok çok daha yakışır. Benim aldığım 38 galiba ben netten aldım zaten elbiseyi orda beden ölçülerinden kendini ölç, önceden giydiğin elbise bedenlerinide göz önünde bulundur. Ama zaten elbise sarıyo esniyor, bedenine oturmama gibi bir ihtimali yok. Adres bu canm, elfe

Seçimlerin harika
Küpe ve ayakkabı elbiseye en yakışacak şekilde olmuş
Merak ettiğim birşey var... Bu elbisenin boyu nerelerine geliyor?

Teşekkürler cnm, Bu elbisenin boyu dizimin üstündeydi, benim boyum uzun bayağı bi üstünde oldu:1: bide pileli dikim olduğu için yürürken oturuken bayağı bii yukarı çıkıyordu. Ben terziye götürdüm, krapelerini yanlardan açtırdım biraz, şimdi dizimin altında modeli bozulmadı daha rahat ediyorum. Kollarınıda kestircektim terziye gittiğimde fakat çok yoğundu sonraya bıraktık. Şimdi burdaki yorumlarıda okuyunca iyiki kestirmemişim dedim ama gene sıcak olcakkk nisan ayıı belki kesilir:87:

canım çok teşekkür ederim, siteden baktım ama bu renkten kalmamış:( fuşya var ama o nasıl durur bilmem, bi de 10 nisanda nişanım yetişmeyebilir

canım çok teşekkür ederim, siteden baktım ama bu renkten kalmamış:( fuşya var ama o nasıl durur bilmem, bi de 10 nisanda nişanım yetişmeyebilir

Canım sözünün dün olmuş olması lazım, nasıldıı ne giydinn paylaşırsan ço ksevinirizzz:16:

Bu arada ben bu çok beğenilen elbisemi giyemiycem galibaaaa, son olarak bi deneme yaptımm çok sexi bulunduu daha mütevasii bişey giymem tavsiye edildi büyükler tarafındannn:44:

:nazar:
Canım sözünün dün olmuş olması lazım, nasıldıı ne giydinn paylaşırsan ço ksevinirizzz:16:

Bu arada ben bu çok beğenilen elbisemi giyemiycem galibaaaa, son olarak bi deneme yaptımm çok sexi bulunduu daha mütevasii bişey giymem tavsiye edildi büyükler tarafındannn:44:
Evet canım sözüm oldu,çok güzel geçti:nazar:Darısı bu stresi yaşayan herkesin başına... Gri saten bi elbise giydim yapabilirsem eklerim fotoğrafımı...
Senin eldbisen çok güzel bence giymelisin onu, gerçi bende şal takmak zorunda kaldım kısa bi sürede olsa:)

denedim ama yapamadım... ama yardımcı olursanız paylaşırım..Ben bu siteden çok faydalandım,herşeyimi burdan bakıp yaptım...sizlede seve seve paylaşırım

ana sayfada nasıl yüklendiğini anlatan resimli bir anlatım var ben ordan öğrendim ve yükledim bir sorun çıkmadı arkadaşım ordan bakarak yükleyebilirsin

denedim ama yapamadım... ama yardımcı olursanız paylaşırım..Ben bu siteden çok faydalandım,herşeyimi burdan bakıp yaptım...sizlede seve seve paylaşırım

ana sayfada nasıl yüklendiğini anlatan resimli bir anlatım var ben ordan öğrendim ve yükledim bir sorun çıkmadı arkadaşım ordan bakarak yükleyebilirsin

bence kollarını kestirme elbiseyi basitleştirir gibi geldii

Canım hayırlı olsunn resimlerini görmek istiyorum tecrübelerini dinlemek istiyorum paylaşırsan çok sevinirimm. Benide bu hafta istemeye gelecekler, sözde mayıs başı olcak sanırımm neler olcak neler bitcek meraklıyımm :69:

$söz.png

canım 150 tane nişan fotoğrafının arasında ayakta ve yalnız olduğum hiç fotoğraf yokmuş onu farkettim:) burdan kıyafetimi biraz olsun görebilirsin,ama yarın başka fotoğraflarda eklerim...Yapabilirmiyim diye denedim:)Umarım seninde herşey çok güzel geçer. Sorucağın bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım öpüyorum

canım 150 tane nişan fotoğrafının arasında ayakta ve yalnız olduğum hiç fotoğraf yokmuş onu farkettim:) burdan kıyafetimi biraz olsun görebilirsin,ama yarın başka fotoğraflarda eklerim...Yapabilirmiyim diye denedim:)Umarım seninde herşey çok güzel geçer. Sorucağın bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım öpüyorum

Canım elbisen harikaa, bende bu elbiseyi giymiycemm yeni elbise almaya çıkacağız bu haftaa :26: Senin sorunsuzz geçmiş ne güzell darısı başıma artık, benim sözde 8 mayıs olcak büyük ihtimal inş. o zaman herşeyi halledebilirimm:25:

Halledersin sadece kıyafeti önceden gözüne kestir, gerisi kolay...Az kalmış seninkinede. O stresi çok iyi bilirim:) Ama geçince o kadar rahatlıyosun ki.. İnşallah seninde öyle olur. Kıyafet konusunda ben çok zorlandım,kıyafetler ya straplez ya da ince askılı zorla bunu bulabildim..

cnm bayıldım kıyafetine gercekten çok şık güle güle giyy:66:

Halledersin sadece kıyafeti önceden gözüne kestir, gerisi kolay...Az kalmış seninkinede. O stresi çok iyi bilirim:) Ama geçince o kadar rahatlıyosun ki.. İnşallah seninde öyle olur. Kıyafet konusunda ben çok zorlandım,kıyafetler ya straplez ya da ince askılı zorla bunu bulabildim..

cnm bayıldım kıyafetine gercekten çok şık güle güle giyy:66:

Ben çok beğendimm çok hoşş : )

Sağolun kızlarr teşekkürlerr:16:

Back