- Konu Sahibi bal_bocegi
valla çok hoş bence.Kollarını hala kestirmediysen hiç kestirme.Şöyle yukarı doğru sıvarsın,gayet hoş olur. Ayakkabı seçimin küpeler falan gayet şık.Ayın şıkı seçtim seni![]()
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla çok hoş bence.Kollarını hala kestirmediysen hiç kestirme.Şöyle yukarı doğru sıvarsın,gayet hoş olur. Ayakkabı seçimin küpeler falan gayet şık.Ayın şıkı seçtim seni![]()
Bu renge bayılıyorum. Çok asil bir renk . Ayakkabı seçimin de çok uyumlu .. Sana da harika olacaktır .Güle güle giyersin inşallah:92:
Çok sağol canımcım, ben bi gidiyimm, peşimden sen gellirsin inş. baş gözz olalım biran öncee:97:
benim hayallerimde de buna benzer bi elbise var, söz günü içinyalnız ben kırmızı düşünüyorum
üzerinde de görmek isteriz canım
çok güzelll gerçekten
çok şık bir elbise
çok beğendim.
hayırlısı olsun cnm
Çok şık gerçekten bende çok beğendim
Söz için çok güzel düşünmüşsün. Yakası açık olmaması eğilip kalkarken rahatlık açısından çok önemli. kollarını da kestirme bence çokk güzel böyle![]()
Sağol cnmbeğendiğine sevindim, çok içime sinerek aldım, inş. giymekte nasip olurr :97:
inşallah canım üzerinde de görmek isteriz:) nişan tarihin bellimi senin?
herşeygüzelolcak ; Bi ogün gelsin üstümdeyken de resmini sizlerle paylaşıcam nasip olursa,
perisoko ; evet cnm asker bekliyorum bir ay kadar kaldı topiğiniz neresi hemen geliym ??
ececimx; canım 60 aldım elfeden netten siparişle aldım
cok cok güzel hayırlı olsun
elbiseni cok begendım canım cok sık bence hıc bır yerıne dokunmabu arada hayrlı ugurlu olsun
![]()
çok güzelmiş bu elbise ya bayıldım.
balböceğiiiii söz ne zaman olacak valla meraktayım ona göre![]()