Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri bal_bocegi'nin Söz Elbisesi...

valla çok hoş bence.Kollarını hala kestirmediysen hiç kestirme.Şöyle yukarı doğru sıvarsın,gayet hoş olur. Ayakkabı seçimin küpeler falan gayet şık.Ayın şıkı seçtim seni:37:

:1: Ayy çok sağol canım benim, beğendiğine sevindim. Yok henüz kestirmedim kestirmiycem büyük ihtimal baksana çoğunluk kestirme diyo zaten kış ayındayız kalsın böyle:69:

Bu renge bayılıyorum. Çok asil bir renk . Ayakkabı seçimin de çok uyumlu .. Sana da harika olacaktır .:16: Güle güle giyersin inşallah:92:

Son düzenleme:
Bu renge bayılıyorum. Çok asil bir renk . Ayakkabı seçimin de çok uyumlu .. Sana da harika olacaktır .:16: Güle güle giyersin inşallah:92:

Çok sağol canımcım, ben bi gidiyimm, peşimden sen gellirsin inş. baş gözz olalım biran öncee :4::97:

benim hayallerimde de buna benzer bi elbise var, söz günü için :69: yalnız ben kırmızı düşünüyorum :12:
üzerinde de görmek isteriz canım :31:
çok güzelll gerçekten

Çok şık gerçekten bende çok beğendim:46:
Söz için çok güzel düşünmüşsün. Yakası açık olmaması eğilip kalkarken rahatlık açısından çok önemli. kollarını da kestirme bence çokk güzel böyle:71::71:

Çok şık gerçekten bende çok beğendim:46:
Söz için çok güzel düşünmüşsün. Yakası açık olmaması eğilip kalkarken rahatlık açısından çok önemli. kollarını da kestirme bence çokk güzel böyle:71::71:

Sağol cnmbeğendiğine sevindim, çok içime sinerek aldım, inş. giymekte nasip olurr :97:

herşeygüzelolcak ; Bi ogün gelsin üstümdeyken de resmini sizlerle paylaşıcam nasip olursa,
perisoko ; evet cnm asker bekliyorum bir ay kadar kaldı topiğiniz neresi hemen geliym ??
ececimx; canım 60 aldım elfeden netten siparişle aldım[/QUOTE]

tatlım rengıne bayıldımmm ayy bıde resmersen saçlar fılan sıyahsa bı butun olcaksın çkkk şekermışş modelıde çok hanım hanımcık asil duruoo bıttım yanıı bu elbıseye :):) hadı hayırlısı olur ınşallahhhhh

herşeygüzelolcak ; Bi ogün gelsin üstümdeyken de resmini sizlerle paylaşıcam nasip olursa,
perisoko ; evet cnm asker bekliyorum bir ay kadar kaldı topiğiniz neresi hemen geliym ??
ececimx; canım 60 aldım elfeden netten siparişle aldım

tatlım rengıne bayıldımmm ayy bıde resmersen saçlar fılan sıyahsa bı butun olcaksın çkkk şekermışş modelıde çok hanım hanımcık asil duruoo bıttım yanıı bu elbıseye :):) hadı hayırlısı olur ınşallahhhhh[/QUOTE]

cok cok güzel hayırlı olsun

elbiseni cok begendım canım cok sık bence hıc bır yerıne dokunma:34: bu arada hayrlı ugurlu olsun:nazar:

Çok teşekkür ederim kızlarr beğenmenize çok sevindim.:16: Saçlar siyah değil cnm sarışınım, bu rengin çok yakıştığını söylüyolar diye birde sevgilim bu rengi çok seviyo diye tercihim bu renkten oldu bakalım inş. bi aksilik çıkmaz güzel güzel giyerimm:30:

çok beğendim gerçekten çok güzel bi elbise seçtin.bende elfeden bi elbise beğendim de..ama çok korkuyorum hiç internetten siparış vermedim hiç yani resimdeki gibi olmayacak diye korkuyorum.sen memnun kaldınmı?

Back