- 30 Ocak 2009
- 1.569
- 26
- 158
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
elbisen çok şık canım resimlerini bekliyoruz merak ettim valla hadi bakalım hayırlısı.
Çok Güzelmiş canım eminim Çok yakışmıştır :)
canım kıyafetine bayıldım, gerçekten çok güzelmiş. benimde 10 nisanda sözüm var böyle bişey giymeyi düşünüyorum ama bişey sorucam. Ben 47 kiloyum nası olur ki bana böyle bi elbise? senin aldığın kaç beden? bi de almak istesem bu elbiseden nette bulabilirmiyim?
Seçimlerin harika
Küpe ve ayakkabı elbiseye en yakışacak şekilde olmuş
Merak ettiğim birşey var... Bu elbisenin boyu nerelerine geliyor?
canım çok teşekkür ederim, siteden baktım ama bu renkten kalmamışfuşya var ama o nasıl durur bilmem, bi de 10 nisanda nişanım yetişmeyebilir
Evet canım sözüm oldu,çok güzel geçtiCanım sözünün dün olmuş olması lazım, nasıldıı ne giydinn paylaşırsan ço ksevinirizzz
Bu arada ben bu çok beğenilen elbisemi giyemiycem galibaaaa, son olarak bi deneme yaptımm çok sexi bulunduu daha mütevasii bişey giymem tavsiye edildi büyükler tarafındannn:44:
denedim ama yapamadım... ama yardımcı olursanız paylaşırım..Ben bu siteden çok faydalandım,herşeyimi burdan bakıp yaptım...sizlede seve seve paylaşırım
ana sayfada nasıl yüklendiğini anlatan resimli bir anlatım var ben ordan öğrendim ve yükledim bir sorun çıkmadı arkadaşım ordan bakarak yükleyebilirsin
bence kollarını kestirme elbiseyi basitleştirir gibi geldii
canım 150 tane nişan fotoğrafının arasında ayakta ve yalnız olduğum hiç fotoğraf yokmuş onu farkettim:) burdan kıyafetimi biraz olsun görebilirsin,ama yarın başka fotoğraflarda eklerim...Yapabilirmiyim diye denedim:)Umarım seninde herşey çok güzel geçer. Sorucağın bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım öpüyorum
Halledersin sadece kıyafeti önceden gözüne kestir, gerisi kolay...Az kalmış seninkinede. O stresi çok iyi bilirim:) Ama geçince o kadar rahatlıyosun ki.. İnşallah seninde öyle olur. Kıyafet konusunda ben çok zorlandım,kıyafetler ya straplez ya da ince askılı zorla bunu bulabildim..
cnm bayıldım kıyafetine gercekten çok şık güle güle giyy
Ben çok beğendimm çok hoşş : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?