- Konu Sahibi bal_bocegi
-
çok beğendim gerçekten çok güzel bi elbise seçtin.bende elfeden bi elbise beğendim de..ama çok korkuyorum hiç internetten siparış vermedim hiç yani resimdeki gibi olmayacak diye korkuyorum.sen memnun kaldınmı?
çok güzel bence böle üste oturan elbiselere hastayım
askerden gelince hemen sözlencekmisiniz canım yaşın kaç?
darısı başıma
Canım sevdiğim geldi 1,5 ay oluyo geleli, nisan başı gibi düşünüyoruz nasip olursa, yaşımda 24 :92:
bu elbiseyi daha önce görmüştüm güle güle giy hayırlı olsun bu arada canım aynı yaştayız bende 4 ay oldu sözleneli ama benim söz elbisem ve saçım hüsranla sonuçlandı aklıma geldikçe sinir oluyorum..
Ben bu başlığı yeni görüyorum
Tarih bile belli olmuş. Hayırlı, uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin. Çok sevindim senin adına :)
Elbiseni de çok beğendim ama özellikle ayakkabılar çok güzel. Güle güle giy inşallah :)
Kızlarr sözüm belli oldu bi aksilik olmazsa nisanın 2. haftasındna sonra,elbisemi üzerimde çekip koyma zamanım yaklaşıyo
hayırlısı olsn cnmbekliyrz fotolarını
kesinlikle çok güzel bir seçim... bayıldım... benim de çok sevdiğim renk kombinasyonu gümüş ve mavinin bu harika tonu... elbisenin modeli de muhteşem ama vucutta nası durduğu önemli.. merakla bekliyorum giydiğin resmi :79: herşey gönlünce olsun umarım herşey istediğin gibi gider
Sağolun kızlarr, şimdiden heycan bastıı inş. herşey istediğim gibi olur bi aksilik çıkmazzz:18:
Elbisenin rengi şekli çok güzel, yalnız yürürken yukarı toplanıyo oturuken felanda aynı şekilde vücudu tamamen sardığındna olsa gerek, :26:
oo cıdden cok şık ve guzel duruyo
Elbisen çok güzel.Ama ben özellikle ayakkkabına bayıldım canım...
teşekkür ederim kızlarrsözüm olsun üzerimdeki halinide paylaşacağımm inş. :78:
çok boğar o renk kollu kollu..bıraz ferah hava vermelı..kesmek ıstemezsen dırsek kol yap barı..hepten boğma bnce..nacizane..en çok küpelerı beğendım..
sözün ne zaman canım merakla bekliyorum resimlerini
kollarını kestirme bence elbisenin ağırlığı bozulur...
elbise kesinlikle çok şık tam söz kıyafeti kollarınıda kesinlikle kestirme ayakkabı takın da çok hoş sadece küpelerinin kolyeside olsaydı kapalı olduğu için yakası daha iyi olur zincirin üstüne o taşlı küpenin ucu çok şık olur bence ama çok beğendim renkte süper güle güle giyin allah mutlu mesut esin sizzleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?