Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri bal_bocegi'nin Söz Elbisesi...

çok güzel bence böle üste oturan elbiselere hastayım
askerden gelince hemen sözlencekmisiniz canım yaşın kaç?
darısı başıma

Canım seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı duyguları bende yaşadım, hayatımda netten hiç alışveriş yapmamıştım ilk alışverişim elfeden oldu Çok aradım mağazalarda istediğim gibi bulamamıştım, bu elbiseyede resmen aşık olmuştum emin olmak için elfe yi aradım çıkan bayan çok ilgili olunca endişem gitti alışverişimi yaptım 24 saat dolmadan ertesi gün elimdeydi hemen giydim denedim bedenme tajm oldu elbisede aynıydı bi hüsran yaşamadım. Ama bi sorun olsaydı aynı hızda çözüleceğinden emindim.

çok güzel bence böle üste oturan elbiselere hastayım
askerden gelince hemen sözlencekmisiniz canım yaşın kaç?
darısı başıma

Canım sevdiğim geldi 1,5 ay oluyo geleli, nisan başı gibi düşünüyoruz nasip olursa, yaşımda 24 :92:

bu elbiseyi daha önce görmüştüm güle güle giy hayırlı olsun bu arada canım aynı yaştayız bende 4 ay oldu sözleneli ama benim söz elbisem ve saçım hüsranla sonuçlandı aklıma geldikçe sinir oluyorum..

Canım sevdiğim geldi 1,5 ay oluyo geleli, nisan başı gibi düşünüyoruz nasip olursa, yaşımda 24 :92:

Ben bu başlığı yeni görüyorum
Tarih bile belli olmuş. Hayırlı, uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin. Çok sevindim senin adına :)
Elbiseni de çok beğendim ama özellikle ayakkabılar çok güzel. Güle güle giy inşallah :)

Sapolun kıslarr, çok teşekkürlerr

çok güzel bir elbise drabeli...tam benim tarzım bu tür kıyafetler daha toplu gösterir...o yüzden kalçası ve baseni belirgin olan bayanlar bu tarzlardan uzak durmalı..

Kızlarr sözüm belli oldu bi aksilik olmazsa nisanın 2. haftasındna sonra, elbisemi üzerimde çekip koyma zamanım yaklaşıyo

kesinlikle çok güzel bir seçim... bayıldım... benim de çok sevdiğim renk kombinasyonu gümüş ve mavinin bu harika tonu... elbisenin modeli de muhteşem ama vucutta nası durduğu önemli.. merakla bekliyorum giydiğin resmi :79: herşey gönlünce olsun umarım herşey istediğin gibi gider

hayırlısı olsn cnm bekliyrz fotolarını

Sağolun kızlarr, şimdiden heycan bastıı inş. herşey istediğim gibi olur bi aksilik çıkmazzz:18:
Elbisenin rengi şekli çok güzel, yalnız yürürken yukarı toplanıyo oturuken felanda aynı şekilde vücudu tamamen sardığındna olsa gerek, :26:

o gün pek oturabileceğini sanmıyorum malum yakasının toplu olması daha iyi sürekli göğsünü çekiştirmektense eteği çaktırmadan düzeltebilirsin yürürken... bence çok güzel bir model düzeltmeye değer yani

çok boğar o renk kollu kollu..bıraz ferah hava vermelı..kesmek ıstemezsen dırsek kol yap barı..hepten boğma bnce..nacizane..en çok küpelerı beğendım..

çok boğar o renk kollu kollu..bıraz ferah hava vermelı..kesmek ıstemezsen dırsek kol yap barı..hepten boğma bnce..nacizane..en çok küpelerı beğendım..

Canım kolları ebnde kesitirirm diye almıştım aslında ama kime dediysem kestirme dedii burdaki yorularda öyle ounca kararsız kaldım. Havaya bağlı hava sıcak olursa söz günü terzide kestirirm ama kapalı olursa veya vakit bulamazsam o şekil giyerim diyorum

sözün ne zaman canım merakla bekliyorum resimlerini

Canım 24 nisan dedik ama kesinde illa o gün olsun demiyoruz, bi hafta veya öncede olabilir nasip olursa

elbise kesinlikle çok şık tam söz kıyafeti kollarınıda kesinlikle kestirme ayakkabı takın da çok hoş sadece küpelerinin kolyeside olsaydı kapalı olduğu için yakası daha iyi olur zincirin üstüne o taşlı küpenin ucu çok şık olur bence ama çok beğendim renkte süper güle güle giyin allah mutlu mesut esin sizzleri

kollarını kestirme bence elbisenin ağırlığı bozulur...

Teşekkürler kıslar, cnm yakası kapalı üstüne zincir hoş durmaz diye düşündüm çokta takıya boğulmak istemedim sadece küpe takıcam küpe ile ayakkabılar aynı renk olcak belki taşlı bileklikte takabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…