Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri bal_bocegi'nin Söz Elbisesi...

bal_bocegi

♥♥Evlilik Hazırlığında ♥♥
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.089
1
66
Yalova
Kızlar elbisemi Elfe den internetten rengini modelini çok beğenip aldım resmen elbiseye aşık vaziyetteydim, bir tek kollarını kestirmeyi düşünüyorum. Yakasının kapalı olmasını özellikle istemiştim kahve ikramı vs. sırasında rahatsız olmamak için. Ayyakkabı olarakta bu tarz gri simli burnu açık bi model aıcamm, yine gri simli bi çanta ile tamamlamayı düşünüyorum. Takı olarakta bu tarz mavi taşlı model arayışı içindeyim. Olumlu yada olumsuz fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler…

Kızlarr merhabaa bu elbisemii hepiniz çok beğendiniz yorumlarr yaptınız güzle güzell
elbisemii geçen sene almıştım sözüm içinn ama daha giymek hiç nasip olmadıı
şimdi söz günüm belli oldu 15.05.2011 ve bu elbiseyi giyemiyorumm
Çok dar bulundu ve elbiseyi erkek tarafı almak istedi adet öyleymiş bende dün yenisini aldım tesadüftür ki yine gece mavisini beğendim ve aldımm ayakkabıyıda yinee gümüş almak istedim fakat gece mavisi o an daha hoşuma gitti ve mavide bir ayakkabı aldım.
eklediğim elbisenin gece mavisi rengini aldımm saten drapeli oda tam vücuda oturuyo aslında ama diz kısımları yapışmadığından daha hoş duruyooo yorumlarınıza açığım kızlarrrr

Eklentiler

• $elbisem-400x577.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:
Çok güzelmiş canım, sonra giydiğin zamanda resmini ekle emi, merak ederiz şimdi

Teşekkürler kızlar beğendiğiniz için,

Canım elbise dar oluyo vücudu tamamen sarıyor kollarını kestirirsem sanki biraz ilgi dağılcak gibi geliyo yinede kararsızım. :26:
Eklerim tabi o gün bi gelsin hayırlısıyla

bence çok hoş bi elbise cnm..bencede kestirme öle kalsın ayy hem boşver sen kestirsende kestirmsende dikkatler zaten sende olucak

çok beğendim.çok çok şık bir elbise..
bencede asla kollarını kesme çok guzel böyle...
ayrıca bende o geceki üzerindeki resmi heyecanla bekliyorum.
Allah tamamına erdırsın

canım bayıldım elbisene çok hoşşş. Ömür boyu mutluluklar dilerimmm, sen de asker bekliyorsun sanırım topiğimize gelsenn :)

bencede kollarını kestirme özelligini kaybedicek birde nekadara aldın canım

bence çok hoş bi elbise cnm..bencede kestirme öle kalsın ayy hem boşver sen kestirsende kestirmsende dikkatler zaten sende olucak

Ayy gerçekten güzel bi takım olmuş
Kollarını kestirmek istersen bile çok kısa kestirme derim.

çok beğendim.çok çok şık bir elbise..
bencede asla kollarını kesme çok guzel böyle...
ayrıca bende o geceki üzerindeki resmi heyecanla bekliyorum.
Allah tamamına erdırsın

canım bayıldım elbisene çok hoşşş. Ömür boyu mutluluklar dilerimmm, sen de asker bekliyorsun sanırım topiğimize gelsenn :)

bencede kollarını kestirme özelligini kaybedicek birde nekadara aldın canım

kıslarr yorumlarınız için çok teşekkür ederim o kadar çok sevindimki böyle düşünmenize çok sağolun iyice içime sindi elbisem :78:

herşeygüzelolcak ; Bi ogün gelsin üstümdeyken de resmini sizlerle paylaşıcam nasip olursa,
perisoko ; evet cnm asker bekliyorum bir ay kadar kaldı topiğiniz neresi hemen geliym ??
ececimx; canım 60 aldım elfeden netten siparişle aldım

elbise mükemmel. benim söz elbisemde bu renkti vücuduna giyince emin ol daha çok beğeneceksin.
bence kollarını ya kestime kestireceksende kolsuzdan biraz fazla kesti. yarım kol elbisenin modelini bozar diye düşünüyorum.

bende tam senin dediğin gibi düşünüyorum zaten cnm, sıfır koldan biraz daha düşük 2 parmak kalınlığında felan çok hoş durur gibime geliyor, aynı modelin kolsuzu var oda çok sexi :82: henüz 1-2 ay var sanırım o gün gelince karar vereceğim.

Elbisen çok hoş canım. Rengide modelide.
Bana kalırsada kolunu kestirme derim. Böyle çok hoş.
Allah kavuştursun tez zamanda askerinle

Elbisen çok hoş canım. Rengide modelide.
Bana kalırsada kolunu kestirme derim. Böyle çok hoş.
Allah kavuştursun tez zamanda askerinle

Çok güzel bir kombin böcüğüm...
Çok seviyorum bu rengi

Sağol pandomimcimm aminn inş. tez vakitte canım benimm :97:
Bende çok seviyorum cimcimem sarışınım beyazım bu rengin bana çok yakıştığını söylediler hep, bu renk aldım, genelde istemede hep siyah renk giyerler ama ben farlı olsun istedim inş. abest kaçmazz

bende sözümde bu renk giyindim herkes çok beğendi hem değişikte duruyor. Mavi taşlı küpe ve yüzük takmıştım. Güle güle giyin çok doğru bir tercih

valla çok hoş bence.Kollarını hala kestirmediysen hiç kestirme.Şöyle yukarı doğru sıvarsın,gayet hoş olur. Ayakkabı seçimin küpeler falan gayet şık.Ayın şıkı seçtim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…