- Konu Sahibi bal_bocegi
Kızlar elbisemi Elfe den internetten rengini modelini çok beğenip aldım resmen elbiseye aşık vaziyetteydim, bir tek kollarını kestirmeyi düşünüyorum. Yakasının kapalı olmasını özellikle istemiştim kahve ikramı vs. sırasında rahatsız olmamak için. Ayyakkabı olarakta bu tarz gri simli burnu açık bi model aıcamm, yine gri simli bi çanta ile tamamlamayı düşünüyorum. Takı olarakta bu tarz mavi taşlı model arayışı içindeyim. Olumlu yada olumsuz fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler…
Kızlarr merhabaa bu elbisemii hepiniz çok beğendiniz yorumlarr yaptınız güzle güzell
elbisemii geçen sene almıştım sözüm içinn ama daha giymek hiç nasip olmadıı
şimdi söz günüm belli oldu 15.05.2011 ve bu elbiseyi giyemiyorumm
Çok dar bulundu ve elbiseyi erkek tarafı almak istedi adet öyleymiş bende dün yenisini aldım tesadüftür ki yine gece mavisini beğendim ve aldımm ayakkabıyıda yinee gümüş almak istedim fakat gece mavisi o an daha hoşuma gitti ve mavide bir ayakkabı aldım.
eklediğim elbisenin gece mavisi rengini aldımm saten drapeli oda tam vücuda oturuyo aslında ama diz kısımları yapışmadığından daha hoş duruyooo yorumlarınıza açığım kızlarrrr
Kızlarr merhabaa bu elbisemii hepiniz çok beğendiniz yorumlarr yaptınız güzle güzell
elbisemii geçen sene almıştım sözüm içinn ama daha giymek hiç nasip olmadıı
şimdi söz günüm belli oldu 15.05.2011 ve bu elbiseyi giyemiyorumm
Çok dar bulundu ve elbiseyi erkek tarafı almak istedi adet öyleymiş bende dün yenisini aldım tesadüftür ki yine gece mavisini beğendim ve aldımm ayakkabıyıda yinee gümüş almak istedim fakat gece mavisi o an daha hoşuma gitti ve mavide bir ayakkabı aldım.
eklediğim elbisenin gece mavisi rengini aldımm saten drapeli oda tam vücuda oturuyo aslında ama diz kısımları yapışmadığından daha hoş duruyooo yorumlarınıza açığım kızlarrrr
Eklentiler
Son düzenleme: