Bal,tarçın,çörekotuyla hamilelik

bir_k

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
4
2
40
sevgili arkadaşlar herkes faydalansın diye yazma gereği duydum..ben de burdan okumuştum ve bu konuyu paylaşmak için üye oldum..2 kez kürtaj oldum 2. Sinden sonra 9 ay boyunca uğraşlara rağmen maalesef hamilelik gerçekleşmedi...doktora gittiğimde herhangi bir sorun olmadığı söylendi.
Her şey gayet normal!!! internetin başından ayrılmadım hergün araştırma yaptım böyle konulara inanmamama rağmen yine de denemek istedim benim için en uygun ve basit yöntemle bal,tarçın, çörekotunun vesilesiyle şuanda hamileyim...Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 9 ay benim için işkenceydi her ay ağlamaktan üzülmekten bıkmıştım..o nedenle inşallah bu yazı da sizlere vesile olur,sevgiler.

...

Nasıl yapılıyor canım ne zamanlar yedin

Adetin 2. Günü başlanıyor 10 gün devam ediliyor,sabah ve akşam 1 tatlı kaşığı yedim....karışım tarifi:10 tatlı kaşığı bal,10 tatlı kaşığı çörek otu(öğütülmüş,ben evdeki bıçaklı robottan geçirdim),8 tatlı kaşığı tarçın

Peki ne zaman hamile olduğunu öğrendin bunu kullandıktan sonra ?

Rabbim hayırlı bir evlat versin sag salim kucagına bende başlamak istiyorum ne zaman ve nasıl tüketmem lazım tm olarak bilmiyorum bilgilendirirseniz cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…