- 16 Nisan 2013
- 660
- 172
- 83
- Konu Sahibi altinkaya35
-
Kızlar hamile değilim bana hastaneden verilen test yanlışmış üstünde başka bişey yazıyor hcg testi değil yani şu Yaşadığım duygunun tarifi yok sağlık olsun napalımcanim bazen testler tam sonuc vermiyor sen yarin sabah uyaninca ilk idrarinla bir tane daha yap bence insallah hamilesindir yaa
ay canim uzulme yaa onumuzdeki aya insallahKızlar hamile değilim bana hastaneden verilen test yanlışmış üstünde başka bişey yazıyor hcg testi değil yani şu Yaşadığım duygunun tarifi yok sağlık olsun napalım
ay canimm uzulme saglik olsun ne diyelim hen ne demistik bu ay olmazsa onumuzdeki aya insallah umudumuzu kaybetmek yok:)Kızlar hamile değilim bana hastaneden verilen test yanlışmış üstünde başka bişey yazıyor hcg testi değil yani şu Yaşadığım duygunun tarifi yok sağlık olsun napalım
canım hayırlısı olsun üzülme.bol bol dua edelim inş Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin.Kızlar hamile değilim bana hastaneden verilen test yanlışmış üstünde başka bişey yazıyor hcg testi değil yani şu Yaşadığım duygunun tarifi yok sağlık olsun napalım
Öyle tabi vardır bi hayır bilmiyorm ki hangi kürle devam etsek ben yine bal tarçına devam ederim sanırım şuan bişey düşünemiyorum bilecanım hayırlısı olsun üzülme.bol bol dua edelim inş Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin.
bende bu ay umutlu değilim aslında.hatta dediğim gibi olmazsa hangi kürle devam etmeliyim onu düşünmeye başladım bile..
Kızlar hamile değilim bana hastaneden verilen test yanlışmış üstünde başka bişey yazıyor hcg testi değil yani şu Yaşadığım duygunun tarifi yok sağlık olsun napalım
Kizlar ben hala hastalanmadim ve dunde silik cikmisti yarin bir test daha yapmaya karar verdim insllah adet olmam yarina
canım inşallah hamilesindir.yarın testte çıkarsa hemen kan vermeye git.Kizlar ben hala hastalanmadim ve dunde silik cikmisti yarin bir test daha yapmaya karar verdim insllah adet olmam yarina
Kizlar az once clearblue nun hamilelik testini aldim eve geldim bendekide sans degilmi bu seferde cisim gelmiyor
tebrikler tatlım çok sevindim.. bak gördün mü boşuna stres yapıyodun yok belirti yok ümidim yok die diehahahahasu iç bol bol kan versene idrarla uğraşma artık
Kizlaaarr hamileyimm Allahim ne yapicagimi sasirdim cok mutluyumm cok guzel bir duygu.Insaallah sizde en kisa zamanda bu mutlulugu yasarsiniz kizlar anlatilmaz birsey.Aksam isten gelince hepiniz icin tek tek dua edicem canlarim benim Allah kimseyi bu mutluluktan mahrum etmesin.Bu kuru uyguladigim ilk ay hamile kaldim kizlar insaallah sizlere umut olmusumdur:)
bak gördünmü örgü iy deldiSagol cnm tesekkur ederim insallah kucagimada alirim hayirlisiyla simdide 9 ay beklemek var
ee kan tahlili yaptımadınmı hala? eşine söyledin mibak gördünmü örgü iy deldi
Aynen cnm boyle seyler gercekten ise yariuyor kafa dagitmak icin:)
Tebrikler canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin kuzumEsime hemen soyledim zaten surpriz felan bekleyemedimkadin doktorumu aradim cuma sabahi randevu verdi bakalim ne diyecek
vuhuuuu tebrik ederim esracım gözün aydın.Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.hahahahaKizlaaarr hamileyimm Allahim ne yapicagimi sasirdim cok mutluyumm cok guzel bir duygu.Insaallah sizde en kisa zamanda bu mutlulugu yasarsiniz kizlar anlatilmaz birsey.Aksam isten gelince hepiniz icin tek tek dua edicem canlarim benim Allah kimseyi bu mutluluktan mahrum etmesin.Bu kuru uyguladigim ilk ay hamile kaldim kizlar insaallah sizlere umut olmusumdur:)su iç bol bol kan versene idrarla uğraşma artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?