Bal Tarçın Çörekotu Kasım ayı

kızlar 12 gun var reglime ama dunden beri adet olacakmısım gibi kasıklarım ağrıyor hatta bacagıma kadar vurdu ağrısı.
yumurtalama doneminde herzamankinden fazla akıntım oldu.inşaallah hepimiz hayırlı haberler alırız.
ama cok stres yapıyorum ya ( beklemek zor hemde çok zor..

cnm zaten yarin hastalanmam lazim bir gün daha bekleyim günüm gecince yaparim dedim ama karnimin alt bölgesi hafif agriyor adet olcam galiba.bütün umudum bitti bu ay icin

Tamam cnm günün geçerse yap.ama böyle düşünme adet ve hamilelik belirtileri hep aynı zaten.ha illa bu ay olcak die bişe yok benim 2.ayda olmuştu ..yani olmazsa ümitsizlik yok :)

canimm adet gunumuz ayni seninle sanirim bende 10 yada 11 i araligin dedigin gibi bekliyorum bende bakalkm vardir insallah bende var gibi hissediyorum ama bekledigim icin de oyle gelebilir die kendimi kurmuyorum bakalim cnm hayirlisi olsun hakkimizda daha cok var ya

insallah gelmez canim evde yapilan testlerden yap istersen ben ilk hamileligimi onunla ogrenmistim adet olucagim gun yapmistim cift cizgi cikti
Canım ben az önce test yaptım silik çıktı gibi sanki ama inanamadım sabah aç karnıa tekrar yapıcam sizce varmı?

Eklentiler

• image.jpg
    792,7 KB · Görüntüleme: 70
Canım ben az önce test yaptım silik çıktı gibi sanki ama inanamadım sabah aç karnıa tekrar yapıcam sizce varmı?
canimmm bebegin gelmis hayirli olsub Allah kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevindim girip girip bakiyodum yapti mi die var canim silik cizgi pozitif demek bende goruyorum testinde cizgiyi:):)

[QUOTE=" post: 38049999, member: 634996gözün aydın :)laar silikte olsa ikinci cizgi belirdi tam emin olmak icin p.tesi sabahtan kan testi yaptircam Allahim kinci cizgi belirdi tam emin olmak icin p.tesi sabahtan kan testi yaptircam Allahim insallah hamileyimdir[/QUOTE]
Aaa bak gordunmu stresin bosunaymiş ay gozun aydin :) testi at istersen bakalim biz gorebilcezmi

Kizlaar silikte olsa ikinci cizgi belirdi tam emin olmak icin p.tesi sabahtan kan testi yaptircam Allahim insallah hamileyimdir
Ben halen kendime inanamıyorum ama sanırım İkimiz de aynı anda hamileyiz gerçi ben kan testi yapmadan doktor bana hamilesin demedikçe inanmıycam sanırım inşallah sizde hayırlı haberler alırsınız kızlar uğurlu gelsin bu topik

canım silik çizgi çok net gözüküyor :)bence var inşaallah hamilesindir
bizede umit oluyor..
sen ne kadardır bebiş istiyorsun canım ilk defa mı bu kürü uyguladın?
(edit ilk mesajda yazıyormus :)

inş bizede vesile olur..ama bu ay olmazsa bu küre devam mı edelim yoksa soğan kürü falan mı uygulasam diyorum?
inş gerek kalmaz ya hayırlı haberleri alırız hepimiz

Evet kizlar bendede silikti ama belirgindi.Dün alt komsuma gitmistim oturmaya orda yaptim testi komsum dediki iste azicik bile gozukse hamilesindir cunku daha cok kucuk ve daha sana tam yerlesmemistir.beni tebrik felan etti insallah bosa cikmaz yaayarin olmaz artik bana

ayyy canimm evet var sendede cizgi hadi gözün aydin cok sevindim:) ne zaman doktora gitmeyi dusunuyorsun? Dün benimde test boyle cikmisti cok silik ama belirgin insallah bende hamileyimdir.

Dün yaptıgım teste çift çizgi varken sımdı ac karnına yaptım bısey çıkmadı tek cıZgı çıktı bende ne düşüncem bılemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…