Ay gerçekten mi? Çok tavsiye edeni vardı ama? Neden ki acabaAy bu kür benim tek kullandığım kürdü ara kanama yaptı ben de çok.sonra da tövbe ettim.
Bilmiyorum hiç. Her şeyim de normaldi. Benim bunla ilgili bi topiğim var hatta.Ay gerçekten mi? Çok tavsiye edeni vardı ama? Neden ki acaba
Gebelik sonrası doktora sordunuz mu peki? Bi de ismi neydi o konunuzun ? Bi bakayımBilmiyorum hiç. Her şeyim de normaldi. Benim bunla ilgili bi topiğim var hatta.
Nasıl tükettiniz peki? Sabah aç karnına mıydı? Bi de ne kadar süre sonra hamile kaldınız? Ben öyle nefret etmiyorum ama çok olunca midem çok bulanıyorBen kullanip hamile kalanlardanim, amh’im asiri dusuk oldugu halde. Bu arada corekotundan nefret ederim, poaca borekte olsa yemem yani o derece ama cocuk icin yemistim
Valla 10 gun kullaniliyordu galiba. Ben sabah ac karnina ve gece yatarken icmistim sanirim. Kullandigim ilk ay hamile kaldimNasıl tükettiniz peki? Sabah aç karnına mıydı? Bi de ne kadar süre sonra hamile kaldınız? Ben öyle nefret etmiyorum ama çok olunca midem çok bulanıyor
Bu bahsettiğim olay çoook önceydi sonrasında çoo kontroller oldum değerler normal çıktı anlamsızdı benim yaşadıklarım tedirgin oldum sadece.Gebelik sonrası doktora sordunuz mu peki? Bi de ismi neydi o konunuzun ? Bi bakayım
Ayyyy. Ne güzel. Ama ben internette çörek otunun hamilelikten 6-8 önce yenmeye başlanması gerektiğini duydum. Her gün yenmesi gerekiyor diye düşünmüştüm. Demek ki fazla ve kontrolsüz yenmesi düşük yapıyor dedikleri bu muymuş ?Valla 10 gun kullaniliyordu galiba. Ben sabah ac karnina ve gece yatarken icmistim sanirim. Kullandigim ilk ay hamile kaldim
Merve cim cinsiyet belli oldu mu seninBu bahsettiğim olay çoook önceydi sonrasında çoo kontroller oldum değerler normal çıktı anlamsızdı benim yaşadıklarım tedirgin oldum sadece.
Fazla yenmemesi gerekiyormuş. Onunla mı alakalı acabaBu bahsettiğim olay çoook önceydi sonrasında çoo kontroller oldum değerler normal çıktı anlamsızdı benim yaşadıklarım tedirgin oldum sadece.
Büyük ihtimal kız dedi 10 gün önceMerve cim cinsiyet belli oldu mu senin
Valla ben hic boyle bir sey okumadim. Zaten 6-8 ay corekotu yiyecegime cocuksuz kalmayi tercih edebilirdim yaniAyyyy. Ne güzel. Ama ben internette çörek otunun hamilelikten 6-8 önce yenmeye başlanması gerektiğini duydum. Her gün yenmesi gerekiyor diye düşünmüştüm. Demek ki fazla ve kontrolsüz yenmesi düşük yapıyor dedikleri bu muymuş ?
Yok canım doğru yaptığımdan eminim. Benle birlikte o ayFazla yenmemesi gerekiyormuş. Onunla mı alakalı acaba
Hımmm. Ben tam bu şekilde başlamadım ama aşağı yukarı 1 hafta oldu sanırım benim. 2-3 gün daha yiyip bırakayım madem. Zararı olmasın şimdi durup dururkenValla ben hic boyle bir sey okumadim. Zaten 6-8 ay corekotu yiyecegime cocuksuz kalmayi tercih edebilirdim yanibu kur adetin 2. Gunu yenmeye baslaniyor ve 10 gun yeniyor
Acaba yumurtlama kanamasi mi yasadin cicim senYok canım doğru yaptığımdan eminim. Benle birlikte o ayCesu38 de yaptı aynı kanamaları yaşadık. Korktuk 10 gün tamamlanmadan bıraktık. Sonra yine saçma kanamalarım oldu benim.
Anladım. 2-3 gün daha yiyip bırakayım ben de. 1 hafta oldu benim. Kanama gibi bsey yok şu anYok canım doğru yaptığımdan eminim. Benle birlikte o ayCesu38 de yaptı aynı kanamaları yaşadık. Korktuk 10 gün tamamlanmadan bıraktık. Sonra yine saçma kanamalarım oldu benim.
Kafaniza gore yapamazsiniz bunu. Baslama ve devam etme zamani ortalama yumurtlama gununuze kadar olmali. Ayin her hangi bir zamani baslamaniz zararli olabilirHımmm. Ben tam bu şekilde başlamadım ama aşağı yukarı 1 hafta oldu sanırım benim. 2-3 gün daha yiyip bırakayım madem. Zararı olmasın şimdi durup dururken
Yok bebişim ben çok net yumurtluyorum ergenliğin başından beri kıvranarak.Acaba yumurtlama kanamasi mi yasadin cicim sen