Tüp tıkalı olunca sadece tüp bebekle hamile kalınır canımKızlar benim tüpler tıkalı bunu denesem hamilelik şansı varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüp tıkalı olunca sadece tüp bebekle hamile kalınır canımKızlar benim tüpler tıkalı bunu denesem hamilelik şansı varmı
InsaAllah sende emeklerinin karşılığını bulursun bende brokoli suyunu içiyorum sanırım ıyi geliyor vücudumda değişiklikler oluyor :)Merhaba kizlar vende bal tarcin xorek otunu uc aydir deniyorum fakat halen bu sonuc alamadm malesef son uc aydirda hayit tohunu gunde iki kere yapip iciyorum ve civanpercemi bakalim insaalh bi derman olur diye ve bu ay adet gunum bitince dirt gun oldu saf zeytin yaguna geceden incir birakip bekleTiyorum sabahta esimle birlikte birer tane yiyoruz bakalim emeklerimiz bisa cikmaz insallah
Çörek otu ögütülmüş mü olmalı taneli olmuyor mu bu kürü fsh yükseltir mi acabaInsaAllah sende emeklerinin karşılığını bulursun bende brokoli suyunu içiyorum sanırım ıyi geliyor vücudumda değişiklikler oluyor :)
Bilmiyorum ki denemedimÇörek otu ögütülmüş mü olmalı taneli olmuyor mu bu kürü fsh yükseltir mi acaba