BAL TARÇİN ÇÖREK OTU KÜRÜ veya başka kürle hamile kalan varmı

Ama kesin değil ki olma ihtimali bile düşük

İstersen araştır robotik denen bir uygulama var galiba onunla tüpler açılıyor ben nette Ahmet göçmen diye bir doktor görmüştüm o yapıyor galiba İstanbul memorial de galiba

Ameliyat olduğu için düşünmüyorum banada dediler laparoskopiyi ama olmadım doğal kendi yöntemlerimle acmaya çalışıyorum.
Istanbul mu uzak mis denizlide olan biri için

Anladım canım Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin ve de sağlıklı hayırlı evlatlar

Amin canım insaAllah hayırlısı ile gelsin
Senin de böyle sıkıntıların mi vardı

Benim bir yılda iki düşük oldu sebebini anlamış değilim burdaki doktorlar sorun yok diyor ben de anlamadım

Çok geçmiş olsun zor bi durumdur Allahn bildiği birşey vardır hayırlısı tabi umarım tekrar olur sağlıkla kucağına alırsın

Merhaba kizlar vende bal tarcin xorek otunu uc aydir deniyorum fakat halen bu sonuc alamadm malesef son uc aydirda hayit tohunu gunde iki kere yapip iciyorum ve civanpercemi bakalim insaalh bi derman olur diye ve bu ay adet gunum bitince dirt gun oldu saf zeytin yaguna geceden incir birakip bekleTiyorum sabahta esimle birlikte birer tane yiyoruz bakalim emeklerimiz bisa cikmaz insallah

Merhaba kizlar vende bal tarcin xorek otunu uc aydir deniyorum fakat halen bu sonuc alamadm malesef son uc aydirda hayit tohunu gunde iki kere yapip iciyorum ve civanpercemi bakalim insaalh bi derman olur diye ve bu ay adet gunum bitince dirt gun oldu saf zeytin yaguna geceden incir birakip bekleTiyorum sabahta esimle birlikte birer tane yiyoruz bakalim emeklerimiz bisa cikmaz insallah
InsaAllah sende emeklerinin karşılığını bulursun bende brokoli suyunu içiyorum sanırım ıyi geliyor vücudumda değişiklikler oluyor :)

InsaAllah sende emeklerinin karşılığını bulursun bende brokoli suyunu içiyorum sanırım ıyi geliyor vücudumda değişiklikler oluyor :)
Çörek otu ögütülmüş mü olmalı taneli olmuyor mu bu kürü fsh yükseltir mi acaba

Kizlar bir arkadasimda kist oluyor surekli catlamiyormus yumurtasi.. sizce bal corek otu tarcini ona onermelimiyim ?

Ben bunu iki ay önce yapmıştım sabah akşam açkarna bi tatlı kaşığı. Ama bişey olmadı sadece adetimi beklediğim zaman yumurtlama sıvısı geldi şeffaf sünen bi akıntı. Bikaç gün sonra da adet olmuştum anlam verememiştim. Adet düzensizliğim vardı ondan heralde dedim

Back