Ben bu ay uyguladim adetimin 2 ci gunu basladim sabah aksam yuttum beklemedeyim bakalim nolucak sonuc...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben bu ay bal tarçın kullandım ve hamileyim önce Rabbim ol diyecek tabi adetin 2. Günü başladım 12. Güne kadar Meryem süresi okudum adet bittikten sonra 19. Gun hamile olduğumu öğrendim 41 gün okunacak hergün 50 dk yürüdüm. Iliski hep sabahları oldu en az 2 saat yattım ÇOK DUA ETTİM allah yardımcınız olsun Rabbim herkesi sevindirsin
ayy bende bekliyorum ilk defa bu ay denedim 5 gün geçti adetim de ama normalde de geçitigi oluyor o yüzden test yapmıyorum bi kaç gün daha bekleyeceğimBen bu ay uyguladim adetimin 2 ci gunu basladim sabah aksam yuttum beklemedeyim bakalim nolucak sonuc...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bal tarçın çörek otu geçen ay bende bi işe yaramadı ama yine de bu ay tekrar deniyorum ısrarla :))
Keşke bütün normal yolla hamile kalanlar sizin gibi düşünse Allah razı olsun evladınızı size bağışlasınHamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
Arkadaşlar sizin için güvenilir bir siteden alıntı yaptım. ben normal yollarla gebe kaldım. ama sizlerinde biran önce bunu tatmasını diliyorum Allah yardımcınız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?