BAL TARÇİN ÇÖREK OTU KÜRÜ veya başka kürle hamile kalan varmı

Ben bu ay uyguladim adetimin 2 ci gunu basladim sabah aksam yuttum beklemedeyim bakalim nolucak sonuc...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bu ay bal tarçın kullandım ve hamileyim önce Rabbim ol diyecek tabi adetin 2. Günü başladım 12. Güne kadar Meryem süresi okudum adet bittikten sonra 19. Gun hamile olduğumu öğrendim 41 gün okunacak hergün 50 dk yürüdüm. Iliski hep sabahları oldu en az 2 saat yattım ÇOK DUA ETTİM allah yardımcınız olsun Rabbim herkesi sevindirsin

Darisi bizim basimiza insallahhh.... bizler icinde dua et

Bal tarçın çörek otu geçen ay bende bi işe yaramadı ama yine de bu ay tekrar deniyorum ısrarla :))

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Arkadaşlar sizin için güvenilir bir siteden alıntı yaptım. ben normal yollarla gebe kaldım. ama sizlerinde biran önce bunu tatmasını diliyorum Allah yardımcınız olsun..

Canim sabah gozumu acar acmaz mutfaga gidip bi tatli kasigi bu karisimdan agzima alip yuttum bi yudumda sut aldim yutmak icin uzerine du icmedim karisim sulanmasin die.tadi agir biraz.aksamda gece yataga girerken yuttum uzerine bisey yemeyim etki etsin die sizde boyle yapin.ve suan kasik ve bel agrisindan duramiyorum 10 gundur boyle.

mrb canım bana biraz daha yardımcı olurmusun benim ilk denemem bu ay adetim gecikti 5 gün hala da olmadı benim normade de adet düzensizliğim var ama bu kürü uygulayan herkes ya erken adet olmuş yada hamile kalmış benim çok büyük bi sorunun yok yumurtalıklarım yavaş çalışıyor senin nasıl bi sorunun varmı nden yaptın bide benim dünden beri adet sancısı . . dün akşamda sol yumurtaligim cook ağrıdı ve göğüslerin hem cook şiş hemde cook ağrıyor daha önce bi gebelik yaşadım 7.haftada sonlandı tam bi yıl oldu bekliyoruz ışte bi umut arıyorum

Ben bu ay uyguladim adetimin 2 ci gunu basladim sabah aksam yuttum beklemedeyim bakalim nolucak sonuc...

ayy bende bekliyorum ilk defa bu ay denedim 5 gün geçti adetim de ama normalde de geçitigi oluyor o yüzden test yapmıyorum bi kaç gün daha bekleyeceğim

Bal tarçın çörek otu geçen ay bende bi işe yaramadı ama yine de bu ay tekrar deniyorum ısrarla :))

mrb canım peki geçen ay ilk denediğinde adetinde bi değişiklik gözlemledin mi benim bu ay ilk denemem adetim gecikti int den araştırdım biraz deneyenler ya erken olmuş ya vaktinde olmuş ya hamile kalmışlar nasıl oldu sende bi değişiklik gördün mu

Canım benim de adetim bir gün gecikti ve bu ilk defa oluyor normalde sinir stres hava değişikliği falan etkilemez beni kesinlikle. Gününde saatinde olurum. Bir gün gecikti ama bu kürden dolayi mi bilemem tabi

7 ay önce bende gebelik yaşadım ama düşük yaptım benim bi sorunum yok hersey normal adetleri m düzenli. 2 ay korundum 4 aydır da hamile kalamadim bu kürü yaptım bu ay vesile oldu cok dua ettim meryem suresine başla Rabbim sanada nası etsin inşallah. yumurtaliklari sağlık büyütüyor bu kür. Bence ovulasyon testi kullan daha iyi takip edersin yumurtlama gününü

Geçen ay ben de bal tarçın çörek otu macunu yedim. Adetimin 2. Günü başladım 12.günü bıraktım.sonuç o ay hamile kaldım.bu arada ocak ayından dan beri deneme yapıyoduk.bu baldan sonra hamile kalınca direk balla alakalı olduğunu düşündüm.fakat kimyasal gebelikmiş.

KIZLAR MERHABA. BU KÜR SADECE ADETİN 2. GÜNÜ MÜ BAŞLANIYO. ŞİMDİ BAŞLASAK OLMAZ MI. KAÇIRDIM BEN ADETİM BİTELİ 10 GÜN OLDU POFFFFFF

Ke
Keşke bütün normal yolla hamile kalanlar sizin gibi düşünse Allah razı olsun evladınızı size bağışlasın

Kızlar benim tüpler tıkalı bunu denesem hamilelik şansı varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…