merhaba karışımı nasıl hazırladınız ölçüleri nasılMerhabalaar ilk bebeğime klomen tedavisi ile hamile kalmıştım. Şimdi ikinci bebeği istiyoruz yaklaşık 4 aydır deniyoruz henüz bı sonuca ulaşamadık. Bu ay adetimin 3. günü bal tarçın çörek otu karışımı yaptım ve 10 gün yedim (normalde 2.gün başlanıyormus ama ben 3.gün başladım bı şey olmaz diye )
Normalde adetim 45 günde bir olur polikistik over sendromundan dolayı. Ama bu bal tarçın çörek otu karışımını yediğim için midir nedir şuan adetin 25.günü ve bende 3 gündür falan adet belirtileri var. Göğüs hassasiyeti, hafif bel ağrısı, sivilce. Bunlar her adet olmamdan 7 gün önce başlar belirti olarak. Ama bu ay hem erken başladı hemde bal tarçın çörek otu karışımını yediğim için acabalar kafamda dönüp duruyor. Siz bu kürü uyguladınız mi başınıza neler geldi
Tam hatırlamıyorum ama burda görmüştüm bende 10 yemek kaşığı bal 10 tatlı kaşığı çörek otu ve 10 tatlı kaşığı tarçın gibi bı tarifi vardı ama bal kaşıktan tamamen akmıyordu 10 kaşık civarı olmuştur yanimerhaba karışımı nasıl hazırladınız ölçüleri nasıl
Merhaba gebelik oluştu mu acaba?Tam hatırlamıyorum ama burda görmüştüm bende 10 yemek kaşığı bal 10 tatlı kaşığı çörek otu ve 10 tatlı kaşığı tarçın gibi bı tarifi vardı ama bal kaşıktan tamamen akmıyordu 10 kaşık civarı olmuştur yani
Hayır malesef oluşmadıMerhaba gebelik oluştu mu acaba?
Mrb kürü denediniz mi bir gelisme oldu mumerhaba bu küre bende başlayacağım önerileriniz var mıdır
Mrb kürle gebe kaldınız mı acabaMerhabalaar ilk bebeğime klomen tedavisi ile hamile kalmıştım. Şimdi ikinci bebeği istiyoruz yaklaşık 4 aydır deniyoruz henüz bı sonuca ulaşamadık. Bu ay adetimin 3. günü bal tarçın çörek otu karışımı yaptım ve 10 gün yedim (normalde 2.gün başlanıyormus ama ben 3.gün başladım bı şey olmaz diye )
Normalde adetim 45 günde bir olur polikistik over sendromundan dolayı. Ama bu bal tarçın çörek otu karışımını yediğim için midir nedir şuan adetin 25.günü ve bende 3 gündür falan adet belirtileri var. Göğüs hassasiyeti, hafif bel ağrısı, sivilce. Bunlar her adet olmamdan 7 gün önce başlar belirti olarak. Ama bu ay hem erken başladı hemde bal tarçın çörek otu karışımını yediğim için acabalar kafamda dönüp duruyor. Siz bu kürü uyguladınız mi başınıza neler geldi
merhaba karışımı nasıl hazırladınız ölçüleri nasıl
Merhaba hayır bu kürden iki ay sonra falan hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlandıBu kürle mi gebe kaldınız
Bu kürü bir ay tek uyguladiniz dimiMerhaba hayır bu kürden iki ay sonra falan hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlandı
Ben de 5 gündür yapıyorum bu kürü de acaba yaptığımız zaman gebelik varsa zararlı olur mu ki bıraksam mı acabaBu kürü bir ay tek uyguladiniz dimi
Kızlar tövbeler olsun otomatik klavye saçmalamışMerhaba çörek otu bal karşısından ziyade ben direk çörek otu yenmesini yara yağını tüketmeyi öneririm öyle daha doğal ve saf oluyor. Polikistik over hastalarında kilo ve insülin direnci oluyor nerdeyse yüzde 50-60 çoğu hastalarda var. Kilolu olan polikistik overlere bal karışımı önermem bu yüzden direk çörek otu yağı veya direk çörek otunu çiğneyerek tüketmek daha iyi oluyor
Merhaba çörek otu bal karşısından ziyade ben direk çörek otu yenmesini yara yağını tüketmeyi öneririm öyle daha doğal ve saf oluyor. Polikistik over hastalarında kilo ve insülin direnci oluyor nerdeyse yüzde 50-60 çoğu hastalarda var. Kilolu olan polikistik overlere bal karışımı önermem bu yüzden direk çörek otu yağı veya direk çörek otunu çiğneyerek tüketmek daha iyi oluyob