• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bal köpüğü ne renk

Disikanarya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
127
0
46
İstanbul
Saçımı bal köpüğü yaptırmak istiyorum ama netten baktıgımda değişik renkler cıkıyor sürekli tutarlı değiller.
Bal köpüğü tam olarak ne renk resim koyabilir misiniz? Ve ben bugday tenliyim yakısır mı bana?

peki hangı marka veya numaraları karıstırarak bu renk ortaya cıkar?cunku pıyasada satılanlar tek sürülünce bu renk cıkmıyo sankı artaya

evet haklısınn bende bikez lorealin balköpüğünü boyamıstım tutmamıstı koyu olmuştuu ;) karısım olaarak bakarsakk belki küllü sarıyla kumral karısırsa olablr bu renk bilmiyorum tam cnm balköpüğüyle cok ilgilennmedm ;) ben daha parlak sarılar sevdgm için..

Peki bu 2 renk ne canım? özellikle 1.yi çok beğendim

o renkler bazen şansa çıkıyo cnmm o yüzden yapamıyolarr:) bide ışıkta farklı gözükebiliyolarrr bak mesela 1. şuna benziyoo ben kendi boyamdan biliyorumm ;) ama ışıkta farklı çıkıyooo
$Kopya  PIC_4152.jpg

vallaha ben de çok merak ettim hangi renkler karışınca bal köpüğü elde edişlir bende bu renge boyamak istiyorum ve kuaförlere güvenmiyorum

o renkler bazen şansa çıkıyo cnmm o yüzden yapamıyolarr:) bide ışıkta farklı gözükebiliyolarrr bak mesela 1. şuna benziyoo ben kendi boyamdan biliyorumm ;) ama ışıkta farklı çıkıyooo
Eki Görüntüle 292884

senin saç maceranı sıkı takipçisiyim çünkü çok güzel renkler denemişin....tecrübelisin canım ama senden şunu istiyorum noooolllluuuuurrrr saç renklerinin (resimlerinin) yanına marka ve numaralarını biliyosan koyarmısın buradaki arkadaşlara çok yardımın olur inan canımmmmm......:3::16:

senin saç maceranı sıkı takipçisiyim çünkü çok güzel renkler denemişin....tecrübelisin canım ama senden şunu istiyorum noooolllluuuuurrrr saç renklerinin (resimlerinin) yanına marka ve numaralarını biliyosan koyarmısın buradaki arkadaşlara çok yardımın olur inan canımmmmm......:3::16:

tmm cnm yazarımm ;) :)

saç rengiyle çok oynayan biri olarak fikrimi yazayım...o resimdeki renkler hep önce komple bal köpüğü boya üstüne 2-3 ton açık gölgelendirmelerle elde edilmiş renkler yani tek bir boya ile tutmaz....boyalardaki daha çok sarı ve karamel karışımı renkler gibi geldi bana....

Back