Saç Rengi ve Saç Boyama bal köpüğü ile altın sarı karıştıran var mı?

nazo26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
472
0
96
İstanbul
kızlar saçımda platine yakın röfle var ve diplerim dört parmak çıktı saçımda boya yok doğal rengim de kumral. artık röfle istemiyorum saçım mahvoldu . tatlı bir renk istiyorum yaza uygun çok koyu olmayan bal köpüğünü çok beğeniyorum ama turunculuk olur diye korkuyorum içine altın sarısı karıştırsam nasıl olur acaba? bir de kardeşimin düğünü var saçım mahvolsun istemiyorum şu anki röfle tonum çok guzel çünkü.

cnm bal köpüğünde hafif bakırlık var,
altın sarıdada turunculuk baya yoğun ve o rengi ben kendi adıma hiç beenmiyorum,
diyelim ki palettenin bal köpüğüne,yine palettenin açık sarı renklerinden birini karıştırabilirsin,
bence röfle üstünede güzel gider:)

bal köpüğüne sarının hangi tonunu karıştırsak, bal köpüğünden biraz daha açık bir renk elde ederiz ? bilmiyorumkismile mesela 9.0 olur mu ? çok fazla turunculuk olmaz dimi ? deneyen arkadaşlar var mı ? çok mu sordum ne kaydirigubbakcemile3

canım bır kutu bal kopugunun ıcıne yarım kutuda kullu sarı koy hatta sacın uzunsa kullu sarının hepsını koyyy

bal köpüğü ve altın sarıda turunculuk var bu rengi yapmak istediğmde çok araştırmıştım ama tavsiye etmediler :çok üzgünüm:

arkadaşlar benim saçımda yıllardır kıpppppppkırmızıydııııı taki geçen haftaya kadar. mecburen açıcıyla açtırdım saçlarımı çok şükür korkunç bişey gelmeden başıma atlattım şuanda kumral ve her yıkamamda bir ton açılıyor fakat ben sarı tonlara daha yakın bi bal köpüğü istiyorum. altın sarısıyla bal köpüğünü karıştırsam sizce nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…