• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bal kabağı ile 3 günde 1 kilo..

Cevizli kek

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
1.221
390
323
Ankara
Pazartesi günü doktorum programında taylan kümeli bal kabağı ile ilgili birşeyler söylemişti.evdede balkabağım olduğu için kalktım hemen yaptım.3 gündür ikindide ara öğün olarak yiyorum müthiş ödem attırıyor bağırsakları düzenliyor,metobolizmayı hızlandırıyor.ve mucize gibi diyetle kilo veremeyen ben 3 günde 1 kiloya yakın verdim.hem kaloriside çok düşük..
Tarifi;
balkabağını soyup dilimledim ve 1 fincan kadar suyla kısık ateşte pişirdim
sonra ara öğünlerde 1 porsiyon olacak şekilde üzerine 1 yemek kaşığı pekmez
döktüm ve 1 tanade cevizi üzerine kırıp yedim
hem çok pratik hemde gerçekten işe yarıyor devam edeceğim sonuçları burada yazarm arkadaşlar..

arkadaşlar bu balkabağı tarifini pek kimse beğenmedi sanırım ,ben yinede uygulamak isteyenler olursa diye paylaştım.. işe yarıyor gerçekten günlük 100 gr.200 gr.da olsa veriyor insan..

teşekkürler tarif için,fakat ne kadar yiyeceğiz bunu??kaç ara öğün??cevaplarsan sevinirim tatlım

teşekkürler tarif için,fakat ne kadar yiyeceğiz bunu??kaç ara öğün??cevaplarsan sevinirim tatlım

ben sadece bir ara öğün bir porsiyon olacak şekilde yiyorum .programda taylan kümelide öyle söylemişti..ama yedikten sonra yada yemeden önce bir bardak su içirsen daha etkili oluyor.

iyiymiş,yapayım ben bunu.ben de kilo veremiyorum bu aralar yahu.1 ayda 2 kilo verdim.çok sıkı bir diyet yaptığım söylenemez ama yine de az yiyorum ama veremedim.belki bu yöntem işe yarar.ne kadar yemek lazım ama kaç gram yapacağız.

iyiymiş,yapayım ben bunu.ben de kilo veremiyorum bu aralar yahu.1 ayda 2 kilo verdim.çok sıkı bir diyet yaptığım söylenemez ama yine de az yiyorum ama veremedim.belki bu yöntem işe yarar.ne kadar yemek lazım ama kaç gram yapacağız.
Ben kabağı 3 4 gün yetecek şekilde pişirdim dolaba koydum ve ara öğünde 1 porsiyon olacak şekilde tükettim.gr olarak tam bilmiyorum.zaten fazla yiyemiyorsun..

Back
X