Gerçekten miOlur olur. Ben denedim bu kürden nefret ettim. Tüm her şey normaldi benim. O ay regl bitmek bilmedi.
İyiki yazdınız teşekkürlerOlur olur. Ben denedim bu kürden nefret ettim. Tüm her şey normaldi benim. O ay regl bitmek bilmedi.
Gerçekten miçok şaşırdım şuan ne yapsam kürü mü bıraksam şuan çok tedirgin oldum
İyiki yazdınız teşekkürlerNormal zamanda üstesinden gelemiyorum zaten
Regl nasıl bitmedi peki ben kullandım ve şuan hala lekelenmem oluyor 7. Günü geldim normalde olmazdıBi gaflet anıydı diyorum bu kür denemem için. Tedaviler ilerledikçe ilaçlardan başka her şeye inancımı kaybettim.
Benimde kahve akıntım oluyor sürdükçe sürdü 7. Günündeyim bana da yaramadı galiba kasıklarımda da ağrılar oluyorBen bu küre 2 ocakta başladım reglimin 3. Günü. Normalde 3.günde çok azalır ve koyuya dönerdi. Diğer günler kahverengi şekilde az az gelip biterdi. Şimdi 6. Günümdeyim ama canlı kırmızı renginde orta şekilde gelmeye devam ediyor. Tam bitti diyorum yine geliyor. Kür kullanımına göre pazartesiye kadar devam etmem gerekiyor sanırım ama reglim bitmicek diye de korktum. Var mı böyle bir sorunla karşılaşan?
Ya damla damla devam etti bi hafta daha.Regl nasıl bitmedi peki ben kullandım ve şuan hala lekelenmem oluyor 7. Günü geldim normalde olmazdı
Siz devam ettiniz mi bitene kadar ben bıraktım çünkü baktım devam ediyor bıraktımYa damla damla devam etti bi hafta daha.
Yok ya ben de tamamlamadan bırakmıştım.Siz devam ettiniz mi bitene kadar ben bıraktım çünkü baktım devam ediyor bıraktım
Bende bıraktım şimdi mfk yöntemini inceliyorum çok mantıklı çünkü tavsiye ederim ve öneren bir ileri düzey gebelik uzmanı doktorYok ya ben de tamamlamadan bırakmıştım.
Ben doğurdum gecen salı.Bende bıraktım şimdi mfk yöntemini inceliyorum çok mantıklı çünkü tavsiye ederim ve öneren bir ileri düzey gebelik uzmanı doktor
Yaaa ne güzel nasıl hamile kaldınız peki tedaviyle mi doğal gebelik miBen doğurdum gecen salı.
2. Tüp bebek tedavime hazırlanırken doğal hamile kaldım.Yaaa ne güzel nasıl hamile kaldınız peki tedaviyle mi doğal gebelik mi
Sonuç alabildiniz mi?Kızlar ben bu ay denedim bu karışımı, adetimin 2. Günü başladım 10-12 gün sabah aç karna yedim, bakalım faydası olurmu bilmiyorum. Herşey Allahtan
Canım önceki mesajların üstünden baya geçmiş konuyu görünce yazmak istedim ben bu ay denedim ve hamile olduğumu öğrendim birkaç gün önce. Bende geç yumurtlama sıkıntısı vardı vaktinde yumurtladim ve tuttu bu ay, vesile oldu banaSonuç alabildiniz mi?
Ben 10 yk bal, 10 silme tk çörekotu ve 10 çk tarçın olarak sabah aç karna 1 yk tükettimSonuç alabildiniz mi?
Sonuç aldınız mı?Ben 10 yk bal, 10 silme tk çörekotu ve 10 çk tarçın olarak sabah aç karna 1 yk tükettim
Aa çok sevindim adınızaaEvet hamileyim
Hayırlı olsun sevindim adınaCanım önceki mesajların üstünden baya geçmiş konuyu görünce yazmak istedim ben bu ay denedim ve hamile olduğumu öğrendim birkaç gün önce. Bende geç yumurtlama sıkıntısı vardı vaktinde yumurtladim ve tuttu bu ay, vesile oldu bana
Adetin 2. Günü başladım her sabah 1 yemek kaşığı yedim. Benim sancı olmadı normalde de yumurtlama veya adet öncesi pek sancım olmuyor belki o yüzdendirHayırlı olsun sevindim adına
Adetle mi başladın kaç gün ne ölçüde kullandın?
Ve sancılı geçti mi yumurtlama haftan genim öyleydi bi hafta, sancı bitti sonra ama pik göremedim de, sende nasıldı süreç?