- 29 Haziran 2012
- 2.260
- 2.179
Hayırlı olsun bebeğiniz kür mü yaptınız yoksa ilaç mı kullandınız ?İnşallah kavuşursunuz muradınıza canım yapmayayım o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun bebeğiniz kür mü yaptınız yoksa ilaç mı kullandınız ?İnşallah kavuşursunuz muradınıza canım yapmayayım o zaman
Çok teşekkürler :) Hiç bir şey yapmadığım ay hamile kaldım. Öncesinde saraçoğlunun arı sütü bal polen propolis karışımını kullanmıştım ama hamile kaldığım ay ilaçsız ve kürsüz kaldımHayırlı olsun bebeğiniz kür mü yaptınız yoksa ilaç mı kullandınız ?
Sağlıcakla gelsinÇok teşekkürler :) Hiç bir şey yapmadığım ay hamile kaldım. Öncesinde saraçoğlunun arı sütü bal polen propolis karışımını kullanmıştım ama hamile kaldığım ay ilaçsız ve kürsüz kaldım
Canım ben varım ilki tedaviyle olmuştu ikinci ye hamileyim elhamdülillah ilk kez kürü kullandığım ay haberini aldıkBu topikte yok olumlu sonuç bildiren. Ama ilk topiği açtığımda bolca yazmışlardı.
Canım hayırlı olsun olumlu düşünelim inşallah biliyorum zor ama Bende pcosum 3 ay femare ve çatlatma oldum olmadı sonuç ben bu ay yaptım çörek otu bal tarçın ilk defa , ama sabah aç karnına yedim bakalım bilmiyorum sonucu bata 3 gün var sabah idrar yaptım tek çizgi Hala ümit var mı bilmiyorum bata kadargünaydın kızlar. Bende ileri seviye pkosum 2 gebeliğim düşük ve kürtajla sonuçlandı malesef. Geçen sene soğan kürü yaptığım ay hamile kalmıştım ama 3-5 gun yaptım ve ne gun takip ettim nede birşey.Folik asit kullanıyorum 1.5 senedir çaksır suyu , civan perçemi, sonrasında yeniden soğan suyu denedim ama olmadı çünkü hep düşündüm aklımda. Aylardır klomen+ çatlatma iğnesi kullandım + femara kullandım ama 2 ay önce kimyasal yaşadım malesef. Bugün reglimin 2. gunu bu akşam başliycam bende inşallah bu küre Yarında gidip yeniden hormon testi vericem ve rahim filmi çekilicem. Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın. sizde yazın olurmu sonuçlarınızı Allah bana nasip etmezse bile bu ay inşallah size etsin
dur hemen umudunu yitirme, belirtilerin varmı?Canım hayırlı olsun olumlu düşünelim inşallah biliyorum zor ama Bende pcosum 3 ay femare ve çatlatma oldum olmadı sonuç ben bu ay yaptım çörek otu bal tarçın ilk defa , ama sabah aç karnına yedim bakalım bilmiyorum sonucu bata 3 gün var sabah idrar yaptım tek çizgi Hala ümit var mı bilmiyorum bata kadar
Tüm belirtiler regliye de benziyor Kendimi sürekli dinlemekten yoruldum artıkdur hemen umudunu yitirme, belirtilerin varmı?
Evet ama benim yapmasam da çok ağrır.Bu kürü yapan arkadaşlar yumurtlama günlerinde kasıklarsınız ağrıdı mı?
Benimde öyle acaba üşütüyor muyuz?Evet ama benim yapmasam da çok ağrır.
Hayır ben ovulasyon testiyle de hep takip ettim. Net yumurtlama ağrısı.Benimde öyle acaba üşütüyor muyuz?
O günleri değerlendirmek lazım.Hayır ben ovulasyon testiyle de hep takip ettim. Net yumurtlama ağrısı.
Evet tabi.O günleri değerlendirmek lazım.
Ay bende bu ay neden ara kanama oldum diyodum ondan dolayı mı acaba kistim de vardı benim keşke kullanmasaydım...Ara kanama uaptı bi kaç kişide başka sorun yaşayan olmadı camım.
Kistte sorun olur mu bilmiyorum. Ama tam ben başlayacağım sıra burda şahane şeyler dıydum bu kürle ilgili. Ama ara kanamalarla deli oldum.Ay bende bu ay neden ara kanama oldum diyodum ondan dolayı mı acaba kistim de vardı benim keşke kullanmasaydım...
Klomenden çok geliştirmez. Klomen yetmediyse iğneler denenmeli. Bu kür ara kanama filan yaptı bende ben hiç sevmiyorum bu kürü.Bu kür yumurta gelişimini sağlıyormuuu lütfen ? Klomen kullanmama rağmen yumurtalarım gelişmedi
Bende çok iyi falan dedikleri için kullandım. Evet ovülasyon testinde pik gördüm çatladı falan galiba.yumurtlamadan 6 gün sonra ara kanama oldum. Sadece bi kaç gün yedim çok ilginç ara kanama olması Bana iyi gelmiyor onu anladımKistte sorun olur mu bilmiyorum. Ama tam ben başlayacağım sıra burda şahane şeyler dıydum bu kürle ilgili. Ama ara kanamalarla deli oldum.