merhaba kızlar.. aallah bağışlasın 6 aylık bir kızım var şuanda dünya tatlısı :)
daha önceden bir düşüğüm olmuştu. bebeşimin kalbinde aritmi problemi vardı iki gun sonrada kalbi durdu ve aldırmak zorunda kaldık
gençkızlığımdan beri adet düzensizliği çekiyorum evlenince zaman zaman devam etti. bir suru test doktor kontrolu ama bir neden bulamadılar. gebe kalmak içinde herhangi bir sağlıksız durum yoktu ne eşimde nede bende. şubat ayındaki düşükten agustos ayına kadar hiç bir neden olmamasına rağmen hamile kalmadım. ama bir yandanda araştımaya devam ettim. genç kızlığmda adet düzenlemek için senede bir kere soğan kurunu uygulardım ve cidden işe yarardı. ağustos ayında baktım olmıycak soğankuru yağmaya karar verdim yeniden. sonra kadınlar klubunde biraz araştırdım bal tarçın çörekotu kurune rastladım. uyguladım ve cidden o ay hamile kaldım. artık tesadüfmü dersiniz yoksa cidden işemi yaradı bilmiyorum ama sizinle paylaşmak istedim.. sonuçta denemenin bir zararı olduğunu düşünmüyorum bu karışım insanın kışa girmeden önce vucut direncini bile arttırmak için yapıldığını olurmuş. bence denemekte yarar var kızlar. allah herkese hayırlı sağlıklı sıhhatlı bir evlat nasip etsin inşallah en kısa zamanda