Canım günümü 1 gün geçince kan testi yaptım 399.5 çıktı 2 sun sonra tekrarladık 900 çıktı var Elhamdülillah . Bnm ilkini tedaviyle nasip etmişti Rabbim zor günlerdi maddi manevi 14 ay beklemiştik. İkincisini de istediğimiz ilk ay olmadı ikinci ay bu kuru ilk kez duydum ve denedim çok inanmıştım gerçekten ve var bu kür vesile oldu Rabbim bekletmedi Mevlam. İnşallah keseyi de görürüz sağlıcakla ilerler süreç dua edin inşallah. Rabbim size de vesile kilsin bu kuru. Ve bu kuru kullanırken Rabbim çok inandım şifa olacağına çok inandım kafam çok rahattı. Eşim de kafa olarak çok rahattı canım. Doğal yoldan nasip etti ya hemen Rabbim şükürler olsun. Doktora görünmem lazım inşallah vardır görürüz kendisini de miniğimin. Hep beraber güzel haberler alalım. Kafa olarak rahat olun olacağına inanın bal şifadır corekotu şifadır ayet tee hadiste geçiyor. Rabbim tez zamanda nasip etsin sevinirdirsin sizi de Ümmeti Muhammed ten isteyen herkesiCanım senin sonucunu merak ediyorum sonucunu bizimle de paylaşır mısın