Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bal çörekotu tarçına çok inanıyodum zaten bu ay 2. kez kullandım geçen ay da düzenli yedim bu karışımı ama çalışma yapamamıştık eşimle bu ay da yedim bugün adet günüm ve biraz evvel test yaptım 2. çizgiyi çok belirgin bir şekilde gördüm delikafadulden şoktayım kızlar!!! galiba hamileyim :)hala inanamıyorummm :))))))) Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu! kesinlikle bu karışımı deneyin arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyorum!!
tebrik ederim, hayırlı olsun.
nası kullandın anlatsana. günde bir kez mi mesela? miktarları ne kadardı?
ben de bal-çörekotu-tarçın yedim, bu ay 3. ayımdı vee bugün öğrendim hamileyim kızlarrr çoookk mutluyum :))
evet canım ben idrar tahlili yaptırmadım 9 gün gecikmeyle direkt kan tahlili yaptırdım beta hcg 8233.57 inşallah senin değerin de güzel çıkar, Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin..
demet sence ben bu bal tarçın çörek otu karışımına ne zaman başlamalıyım cvp yaz lütfen ha bu arada ben bide annemlerdeyim el öpmesinde bi işe yararmı yinede sence