- 24 Nisan 2021
- 398
- 312
- 33
- Konu Sahibi Okyanus esintisi
Kızlar bal tarçın çörek otu karışımı kullanıp hamile kalan var mı???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prolaktinim sınırın üstünde diğer hormonlarım normal arada kaldım şu anBen kullandım hep ara kanama yaptı hormonlarım sorunsuzken. Hormonlarınızı bilmiyorsanız kullanmayın prolaktin filan yükseltebiliyo.
O zaman kullanma canım. Arı sütü filan kullansan. O da iyi bi takviye.Prolaktinim sınırın üstünde diğer hormonlarım normal arada kaldım şu an![]()
Uyardığın için çok teşekkür ederim Allah razı olsun canımO zaman kullanma canım. Arı sütü filan kullansan. O da iyi bi takviye.
Prolaktin yüksekliği olumsuz mu?Ben kullandım hep ara kanama yaptı hormonlarım sorunsuzken. Hormonlarınızı bilmiyorsanız kullanmayın prolaktin filan yükseltebiliyo.
Olumsuz bir şey tabiProlaktin yüksekliği olumsuz mu?
Sende ne kadar yükseltti değerlerini canım? Bende yeni başladım.Olumsuz bir şey tabi
Benim 55 ti Prolaktin değerim. Adet düzensizliği ve yumurtlamama problemi vardıSende ne kadar yükseltti değerlerini canım? Bende yeni başladım.
Bende regl uzun sürdü bıraktım ben de ni şeypere zarar veriyo diye. Baktırmadım. Başkalarında yükseltmişti. Sevmiyorum ben kür mür tövbeliyim.Sende ne kadar yükseltti değerlerini canım? Bende yeni başladım.
Herkese uymuyor bu kürler, kimine faydayken, diğerine zararBende regl uzun sürdü bıraktım ben de ni şeypere zarar veriyo diye. Baktırmadım. Başkalarında yükseltmişti. Sevmiyorum ben kür mür tövbeliyim.
Keten tohumu, kabak çekirdeği, maden suyu, havuç, badem arı sütü denenebilir.Herkese uymuyor bu kürler, kimine faydayken, diğerine zarar