Bakü'de yaşayanlar

pukunto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
334
0
Kısa bir süredir Bakü'deyim ve daha en az 1 yıl buradayım, hem bebeğim hem kendim için buradaki Türklere ulaşmak istiyorum ama henüz hiç kimseyle tanışamadım. umarım buradan birilerine ulaşabilirim.

Son düzenleme:
selam canım ben de Bakü'denim! gerçi şuanda Tr de tatildeyiz eşimle ama 2 güne kadar dönüyoruz buralardaysan yazarsan sevinirim :)

selam canım ben de Bakü'denim! gerçi şuanda Tr de tatildeyiz eşimle ama 2 güne kadar dönüyoruz buralardaysan yazarsan sevinirim :)

süper nihayet biri cevap yazmış çok sevindim. Bakü'deyim biz bayrama gidemedik canım, döndün mü Bakü'de misin?

Özel mesajda attım ama dönmedin Lena...
cevabını görünce çok heyecanlandım Bakü'de birini buldum diye ama şimdi cevapsız kaldım (

canım burdayım geldim kusura bakma aslında hep giriyorum Kk ya ama bugün biraz temizlik yaptım ancak bakabildim:) mesajına cevap yazdım.

selamlar en son ramazan bayramında ordaydım eşiimin yanında ,1 ay kalıp döndüm iş yüzünden(( 2 aya kadar tekrar gelebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…