P pukunto Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2012 334 0 7 Ekim 2012 Konu Sahibi pukunto #1 Kısa bir süredir Bakü'deyim ve daha en az 1 yıl buradayım, hem bebeğim hem kendim için buradaki Türklere ulaşmak istiyorum ama henüz hiç kimseyle tanışamadım. umarım buradan birilerine ulaşabilirim. Son düzenleme: 7 Ekim 2012
Kısa bir süredir Bakü'deyim ve daha en az 1 yıl buradayım, hem bebeğim hem kendim için buradaki Türklere ulaşmak istiyorum ama henüz hiç kimseyle tanışamadım. umarım buradan birilerine ulaşabilirim.
_Lena_ Lilyum Kayıtlı Üye 20 Aralık 2010 1.053 314 28 Ekim 2012 Konu Sahibi pukunto #2 selam canım ben de Bakü'denim! gerçi şuanda Tr de tatildeyiz eşimle ama 2 güne kadar dönüyoruz buralardaysan yazarsan sevinirim :)
selam canım ben de Bakü'denim! gerçi şuanda Tr de tatildeyiz eşimle ama 2 güne kadar dönüyoruz buralardaysan yazarsan sevinirim :)
P pukunto Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2012 334 0 1 Kasım 2012 Konu Sahibi pukunto #3 _Lena_ .!.: selam canım ben de Bakü'denim! gerçi şuanda Tr de tatildeyiz eşimle ama 2 güne kadar dönüyoruz buralardaysan yazarsan sevinirim :) Genişletmek için tıkla... süper nihayet biri cevap yazmış çok sevindim. Bakü'deyim biz bayrama gidemedik canım, döndün mü Bakü'de misin?
_Lena_ .!.: selam canım ben de Bakü'denim! gerçi şuanda Tr de tatildeyiz eşimle ama 2 güne kadar dönüyoruz buralardaysan yazarsan sevinirim :) Genişletmek için tıkla... süper nihayet biri cevap yazmış çok sevindim. Bakü'deyim biz bayrama gidemedik canım, döndün mü Bakü'de misin?
P pukunto Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2012 334 0 2 Kasım 2012 Konu Sahibi pukunto #4 Özel mesajda attım ama dönmedin Lena... cevabını görünce çok heyecanlandım Bakü'de birini buldum diye ama şimdi cevapsız kaldım (
Özel mesajda attım ama dönmedin Lena... cevabını görünce çok heyecanlandım Bakü'de birini buldum diye ama şimdi cevapsız kaldım (
_Lena_ Lilyum Kayıtlı Üye 20 Aralık 2010 1.053 314 2 Kasım 2012 Konu Sahibi pukunto #5 canım burdayım geldim kusura bakma aslında hep giriyorum Kk ya ama bugün biraz temizlik yaptım ancak bakabildim:) mesajına cevap yazdım.
canım burdayım geldim kusura bakma aslında hep giriyorum Kk ya ama bugün biraz temizlik yaptım ancak bakabildim:) mesajına cevap yazdım.
O ozlmalpr84 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2012 642 4 3 Aralık 2012 Konu Sahibi pukunto #6 selamlar en son ramazan bayramında ordaydım eşiimin yanında ,1 ay kalıp döndüm iş yüzünden(( 2 aya kadar tekrar gelebilirim.
selamlar en son ramazan bayramında ordaydım eşiimin yanında ,1 ay kalıp döndüm iş yüzünden(( 2 aya kadar tekrar gelebilirim.