- 3 Aralık 2007
- 3.622
- 3
tşk ederim a.s. :1hug:katılabilirsin tabi canım... ben bekarken iyiydimde evlendikten sonra salıverdim
benim eltüm yatağa bile kokoş girer.. ipek gecelikler. süslenmeler...
bende tam evli değilim henuz :)) nikahlıyım sadece, sonbahara dugunum olcak kısmetse :asigim: ayy ne bilem kucuklugumden berı erkek cennettim :roflol: :roflol:
ablamda aksine kokoşun önde gıdenıdır ,gunduzmus geceymıs kremleri ayrı ayrıdır bana bulasmamıs onun bu hali niyeyse :))))
bide soyle oluyor smdı ıcımızden gelmıyorya susulenmek püslenmek ozamanda bakımlı olmak istedıgımızde elimize yuzumuze bulastırıyorz yani.. :mymeka:
''bırak dağınık kalsın hesabı oluyor ''bi bakıma..
wayy bee eltine bravoo valla alkisalkisalkis
2gun önce iç çamasır magazında çok guzel satenden gecelıkler vardı almaya cekındım yawss sankı ben alınca mimlencekmişim gibi geldi bidahakine alıcam ama gözüm kaldı onda kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaldım yine kendi başıma....
bakımlı olmak isteyipte olamayan hatunlar nerdesiniz yaff...
ben dün çıktıktan sonra akşam 9 a kadar çarşıda fink attım
bitane giyecek birşey bulamadım.
bu insanlar nasıl kıyafet türetiyorlar, üretiyorlar anlamadım gitti
gitmediğim avm, gitmediğim mağaza kalmadı
şansımı butiklerde arıcamm yeni bir sefere...
yaa canım sımdı moralın bozuk çıkmıssınya carsıya belkide ondan beyenememıssındır .. en azından carsıda gezmekle kafanı dagıtmıssın oda yeter ;-)
bende bazen beyenemıyorum yaa sankı kombinasyon yaptıgımda rukuse kaçmıs gibi dusunuyorum oyuzden almaktan vazgecıyom,yada diyorum yaa bu fiyata allahın dandık kumasına vercek değilimyaaa ,yaporumm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3