- 12 Temmuz 2006
- 2.929
- 8
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o kaddar makyaj topiginde bilmemnerde geziyorum ama hala suratımı badana boya yapar gibi hallediyorum Yarabbimmm ne acıı mafoldumben
bize senin sitedeki en pasaklı olduğnu söylendiydi şakkıdı
kandırılmıyok neee Çok üzgünüm çoook
bide o kısmı varrrrr, action mekşınnn , hönk nerdeee oje hani nerde fönnnnnnnnnnnnnnnnnnn
derya cım bir de işin o yönü var ya her işimiz haldır huldur zaten..:))
ya topuklu olayı çok hoşuma gidiyor ama boyum zaten 180 bi de topuklu giyince kule gibi oluyormmm-tatlicadiarzu-
ben bankada çalışırken bakımlıydım yine hamilelikten sonra saldım kendimi
en azından ellerim hep bakımlıydı.şimdi içimede sinmiyor uzun tırnak çocukla uğraşırken kısa manikür yaptırabilirim tabi ama üşeniyorum yaaaaamirmirmirmir
ahanda orta karar bir üşengeç daha geldi aranıza..
çok tembel değilim ama yinede var işte...
oje sürüyorum ama manikürü becreremem..bende kendi çapımda yaptığım manikürle sadece regli günlerinde kendime motivasyon olması için sürüyorum ojeyi
makyajla pek aram yok..
bi rimel bi de göz altı kapatıcı..
göz altlarım çok mor..
ama düzgün giyinirim..paspal giyinmem..
açık giyinmiyorum mutlaka üzerime kalçayı kapatacak bişiler bulmam lazım..ama ona göre giyiniyorum..
saçlarımıda kendimi fön çekmeye mecbur edecek şekilde kestirdim..
mutlaka düzgün yapıp çıkıyorum..
ayy ben ve topuklu çok uzağız..yürümekte çok zorlanıyorum çünkü..
bide eşim benden 5 cm kısa topuklu giymeme kızıyomafoldumbenfisfisfis
iki gündür saçlarımı taramıyorummm
biri el atsınnşakkıdı
not:saçlarımm taaa tötümdeeee ve dalgalııı:roflol:
selam hanımlar topiciğiniz hayırlı olsun var mı benim için önerisi olan delikafadulden
süpersinyaa bende saç taramam.. dalgalı kafasına göre takılıyorlar.. köpüklersem iyide kopökülemezsem öylesine işte...
bu arada saç taramamamın bi hikayesi var ben liseye gidersen saçlarmı çokdökülmüştü.. kel kalmıştımda diyebilirim.hani civciv ıslanır derileri görünüryü aynı öyleydimm..
uzun bi tedavinin ardından çıktı saçlarım... o kadar dökülüyorduki.. taramayı bırakın elimi sürmeye korkuyordummm.. taa o zamandan taramam saçlarımı.. ama öyle karışık olmazlar gayet doğal güzel duruyor derler...-tatlicadiarzu-
var tabi olmazmı :1shok::1shok::1shok:
önce seni diyetisyene sonra dişçiye gönderelim diyozz delikafadulden
süpersinyaa bende saç taramam.. dalgalı kafasına göre takılıyorlar.. köpüklersem iyide kopökülemezsem öylesine işte...
bu arada saç taramamamın bi hikayesi var ben liseye gidersen saçlarmı çokdökülmüştü.. kel kalmıştımda diyebilirim.hani civciv ıslanır derileri görünüryü aynı öyleydimm..
uzun bi tedavinin ardından çıktı saçlarım... o kadar dökülüyorduki.. taramayı bırakın elimi sürmeye korkuyordummm.. taa o zamandan taramam saçlarımı.. ama öyle karışık olmazlar gayet doğal güzel duruyor derler...-tatlicadiarzu-
benim saçlarımı anlatamam görmen lazımm öle böle diil
kremm sürmessemmm
abbowww burak kaçç
şimdi tuturmuşumm gözüm aynaya kaydıı
allahımm bu adam bana nasıl tahammül ediyo dedim içimdennnşakkıdı
valla evlenince evet bakımlı olmak biraz şart
şartlar ne kadar ağır olsada biz kadınlara
çünki çalışıyorsun ,evin işi sana bakıyor zaten işyerinde cılkın çıkmış
ama paspallık oluncada olmuyor .....
benim kocam süsten püsten hoşlanmaz makyajı hiç sevemez
ama benimle tanıştığında süslü olduğumdan hiç ses çıkaramadı
en mutlu olduğu dönem hamilelğim olduki birgünn doktora makyajlı gittim bu ne hal dedi
adam benim süslü püslu olmamı istemiyor ....
25 kilo aldım kadın hastalığımdan 17 kilo verdim adam tmm dedi daha verme dedi düşünün
kıskançlık var serde ama hiç belli etmiyor.....
şimdilerde kokoş görse iki çocuk annesi yakıştımı sana diyor
bende ne var iki bebek engellmi diyorum....
biz kadınlar istersek çok şey yaparızz