Bakml olmak isteyip de olamayanlarn, kendini pasakl hissedenlerin topici

Tünaydınn milllet gız bende bi heyecanlıyım ki bugün gidecem sinemaya yeni ay a şafak vaktini okudun mu quzumm sen?

okumammı minişimmmm.... o 4 kitabı ardı arkası okudum benn..
şimdi kitaplarnerde başlıyo nerde bitiyo biliom pekkk
birinn kapağını kapatırken, ötekininkini açıyordummmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

vizyona çıktığı gün izledim canım
güzeldi süperdi
kitap okuyanlar biraz hayal kırıklığına uğruyorlar sanki
gerçi okumayanlarda o havayı yakalayamıyorlar sırnaşık şey

sen nasılsın ecmel iy imisin?:tomato:

iyiyim canım Şeniz herzamanki işlerle uğraşıyoruz işte.

Tünaydınn milllet gız bende bi heyecanlıyım ki bugün gidecem sinemaya yeni ay a şafak vaktini okudun mu quzumm sen?

naber minişim görüşemiyoruz artıkın :sinifsinif:

kediciklerimi gördün mü ecmel??
bak bugün marifetlerimi döktürdüm ona göreee zemuszemus
evimdeki çiçeklerin resmini, yaptığım ahşap boyamayı. kedi sticker larımı ekledimm..
bibak bakim beğencekmisin

ooooo ben gelmeyince kimse uğramımışmı yaaaa
kızlar nerdesiniz bakimm
bakımamı çektiniz kendinizi...
ben yılbaşına pir girdim
saçı başı yaptırdım
richmond a gittik kocamla arkadaşlarla...
güzeldi.. ama yine aynı tas aynı hamam..:umursamaz:

bende süsleniyom süsleniyom ama kendimi güzel bulmuyorum.
hoş ne yapsam yine kimse güzel bulmuyo beni.
hep ay ne kadar tatlısın, şekersin sen öyle. ay ne güzel gülüyosun falan diyolar.
ama güzel kızsın diyen az :umursamaz:
ben hep şirinmi olcam yaa kafamçokkarıştı

yok arkadaşım güzelsindir.. sadece takıntı yapmışsındır..
bi resmini koyda bakalım. Allahbilir hepimizden güzelsindirde takıntılısındır

ay bu topik kapatılmamalı gerıye düşmemeli :) bakımsızlık denınce benım elımden o tacı kimse alamaz herhalt :KK70::KK70: kuaför yuzu görmeyelı 7 ay oldu saclarımın kesılmeye ıhtıyacı var boyam zaten gelelı aylar oldu napcam bu üşengeçlıkle:KK43:

ay bu topik kapatılmamalı gerıye düşmemeli :) bakımsızlık denınce benım elımden o tacı kimse alamaz herhalt :KK70::KK70: kuaför yuzu görmeyelı 7 ay oldu saclarımın kesılmeye ıhtıyacı var boyam zaten gelelı aylar oldu napcam bu üşengeçlıkle:KK43:

bende en son şubatta gitmiştim yaa .... benimde vaktim yok
süslenmeye sabah 6 da kalkıyorum akşam 8 de eve geliyorum hangi arada derede bakımla uğraşayım

bende en son şubatta gitmiştim yaa .... benimde vaktim yok
süslenmeye sabah 6 da kalkıyorum akşam 8 de eve geliyorum hangi arada derede bakımla uğraşayım

sizinkı haklı sebepler benım öle de degıl üşengeclık hastalıgına yakalandım bir de yapacagım herseyde ılk aklıma gelen para oluyor ben suan çalısmıyorum ve ev alabılmek ıcın para bırıktırıyoruz o yuzden ılk aklıma maddi kısım gelıyor ve ertelıyorum halbukı eşim ıstedıgını yap dıyor ama benım psikolojım bozuldu galıba evden dısarı cıkmak ıstemıyorum hep evdeyım:KK43:

:KK53:
efsane topik geri döndü...
pasaklı bacılarım benimmmm nerelerdesiniz bakiyim...
o kadar üşenmişizki yıllardır yazmamışız kızz...
herkes mi bakıma verdi kendini :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Az once esim; Sen tas gibi hatunsun ama bakimsizsin dedi. Kaldim oyle :d Biliyorum bakimli degilim. Ojem eksik olmaz ama ssacim basim makyajim hep duzenli ve duzgun degildir ki makyaji ancak ozel zaman da yapiyorum. Uzerime de dikkat etmem pazen pjamalarimla evde gezerim. Zannedersem artik aliskanlik mi edinmek lazim :KK70: Napmak lazim...

O beni yine sever ama ne bileyim. Kekremsi bi tad olustu agzimda.

ay evet ya bende öyle bence bu bir alışkanlık hep diyorum şu saçlarını değişik yap birgün de ama olmuyor yukardan topla eşofmanlarla gez evde kendine bakanlara özenir oldum

beni bu kdr iyi anlatabilecek bi topik daha bulamazdım :KK1: gece dünyaları kurtarıyorum sabah kendimi zor kaldırıyorum :KK1: nerde kaldı bi de süslenicem giyinicem ohoooo. gerçi ben yapmayanlara değil yapanlara şaşıyorum. 9daki işe 6da kalkıp hazırlanılır mı ya :KK1:

X