Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
huhuuuu zemuszemus
dün bankada acil işim çıktı bi gittim hatun 40 yaşını geçkin ama bi bakım varYaz geldi hatunlar toparlanmak lazım.
bugün iki üç tükan gezdim profiloda ay acayip şeyler gelmiş maaşımı alayım alcem kendime yeni ciciler.
ya şöyle bi etrafa bakındımda 40-50 yaşındaki teyzeler bile nası kokoş allahım.
la utandım he onları görünce kendimden.
benden de bi öneri eyüp tarafında oturanlar için
flatofisteki ykm outlette güzel şeyler var fiyatlarda uygunnn
doğru diyorsun canım marifet kombine yapıp giymektevereliniortakdry deniss kıyafetler son moda al al almanın sonu yok dolabı beklio canım bnenimkiler, marifet onları becerip kombinleyip giyebilmek de.
Yarın önce gidiim kuaföre de c.tesi günü giyinip süsleneyim tanıyamasın beni kimsee
abbacım sen daha çok uğra canım burayaaiyi geceler kısslarr ben ancak geldım :))
bugun ananeme giderken..siyah keten pantolonumu gıydım (dar) , belımden dustune belımede uzun flardan yaptım cok cici durdu .. mar gumus rengi bişi.. ustumdede sarı kahve cızıklı tşisort vardı kahve rengi bezdende candam.. ayagımda sandaletlerım..
yuzume önce krem surdum ,kahve kalem cektım,ruj srudum bide :)) eve gelırkende aynı seyı yaptım.. annem dıo hayırdır.. ne oldu...
sanırım buraya yazzcam die gaza gelıyorum ben :)))
bu arada kıyafetım felaket olmus sanırım her telden var :)))
opuyorum kısslarrr
hoşgeldin canım.. benim her zamanki halim o senin dediğin...kaydirigubbakcemile3sanırım ben tam buralığımkaydirigubbakcemile3
her gece yarın işe kesin makyaj yapacağım güzel güzel giyinip süpleneceğim diyorum ama nerdee:sinifsinif:
sabah kendimi yataktan zor kaldırıyorumkaydirigubbakcemile3
haftada bir gün sürme çekip gidersem anca hafta sonu çıkarsamda zaten bi tek sürme ve rimel sürerim o kadar çok mu bakımsızım ne?kaydirigubbakcemile3:dance:
hoşgeldin canım...biri benden bahsedio