oğlum hamburger alayım size diyorum anne dürüm al diyorlarGüzel bişey aslındabende öyleydim benim çocukluğumda hamburger yemek zenginlik belirtisiydi
arasıra arnnem götürürdü ama yemezdim sevmiyorum tadını ysağlı yağlıev yemeklerini daha çok severim hala öyleyim
oğlum hamburger alayım size diyorum anne dürüm al diyorlar
babalarına çekmişler zaar
hemi de senin içinde?bende bizimkiler hamburger yerken dürüm yiyorumiçimde bir anadolu kadını yaşıyor kadiş
hemi de senin içinde?
kızaam sen daha o şey kelimesini bile bilmiyorsun nasıl anadolu kadınıymış bu
ahahaha orayı karıştırma
neyyy kelimesi? ahahaa ammada meraklıyım hee
kadiş söylesin sana ben bilmediğim kelimeleri kullanmam hahahahiç olmadı profilimi oku orada yazıyor
Biz tencereyi ortaya koyup yiyoruz. 1 tencere yemek yapıyorum zamlar beni etkilemiyor
seni de hiçbir şey etkilemiyor ne ka şanslısın
Öyle canım ya ben benzini de hep 50 liralık alırım zamlar beni etkilemiyorE lale devrindeyim ben tabi litre, kg hesabı mı yapayım? Siz hangi devirden katılıyorsunuz?
biz bu sene hiçbir devire yerleşemedik açıkta kaldıksenin devire gelelim bir torpil neyin yaparsan
Ben de bu sene altın çağ için hazırlanıyorum valla ek kontenjandan falan gircem inşallah. Du bakalım 500 lirayla 1 ay nasıl geçinilir konusunu halledeyim de. Sen verebildin mi o dersi? Onu gecersen direkt lale devrine alıyorlar
Aaaaa bu nasıl soru chessneden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?