bakla ve patlıcan!!!!!!

cagancuk

küçük aşkımla çok mutlym
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
1.342
2
40
slm kızlar.benim canavar yüzünden uzun zamandır yazamıyodum.bebeklerinize bakla ve patlıcan veriyomusunuz.daha doğrusu pürelerine veya çorbalarına koyuyomusunuz?bi yerde zararlı olduğunu 1 yaşına kadar verilmemesi gerektiğini okumuştum.dr sormayı unuttum.sizinle paylaşayım dedim.

Merhabalar

Oğlumda 2 yaşını geçene kadar hiç yedirmedim çocuk doktorumuz bilhassa baklanın zehirleme özelliği olduğunu Patlıcanın içindede fazlaca nikotin bulunduğunu söyledi ve uzak durun dedi..1 yaşı yine az canım siz biraz daha uzatın garanti olsun nolur nolmaz..

Dişleride çıktıysa köfteler diğer sebzelerin karışımı çorbalar tatlılar mamalar ohh büyür Allaha emanet birde en güzeli anne sütü:nazar:

Sağlıkla büyütün bebeklerinizi a.s. a.s.

Merhabalar

Oğlumda 2 yaşını geçene kadar hiç yedirmedim çocuk doktorumuz bilhassa baklanın zehirleme özelliği olduğunu Patlıcanın içindede fazlaca nikotin bulunduğunu söyledi ve uzak durun dedi..1 yaşı yine az canım siz biraz daha uzatın garanti olsun nolur nolmaz..

Dişleride çıktıysa köfteler diğer sebzelerin karışımı çorbalar tatlılar mamalar ohh büyür Allaha emanet birde en güzeli anne sütü:nazar:

Sağlıkla büyütün bebeklerinizi a.s. a.s.

çok sağol canım.uzunca bi süre vermeyi düşünmüyorum artık:teytey:

doktorumuzun kesinlikle yasak dedği 3 besin var : bakla , patlıcan , çilek
hem alerjik olmaları , patlıcanın nikoyin içermesi , zehirlemesi falan filan.. üçünü de yemeyiversin hayatım ne olucak ki ben kendim bile yemiyorum sütümden geçmesin diye

hem alerjik olmaları , patlıcanın nikoyin içermesi , zehirlemesi falan filan.. üçünü de yemeyiversin hayatım ne olucak ki ben kendim bile yemiyorum sütümden geçmesin diye

cnm ya ben çilek veriyorum bi zararını görmedim ama vermesemmi acaba.dr sormak lazım

+ bal :)

benim kızımın doktoru sebze olarak bakla meyve olarak kavun yok dedi.ama ben patlıcan da vermiyorum

bende patlıcan ve bakla vermıyorum ama cılek verıyorum sımdıye kadar bı sey olmadı. hatta bugun kıraz bıle verdım :)

Kirazı nasıl veriyorsunuz kızlar. Kayısının kabuklarını soyup veriyorum ama kirazı nasıl vereceğimi kestiremiyorum hiç.

baklaya lütfen çok dikkat edin bakla yediği için ölen 10 aylık bebeği hala unutamam aman dikkat edin kızlar..patlıcan ve çilekten daha beter bu bakla zehirliyo bebekleri..

drumuzu bize bakla ve patlıcan kesinlikle yasak dedi...

ama kavun yazmış biri onu ilk defa duydum..

ben muz yedirince oğluma yanında ya kayısı yada kavun rendeleyip veriyorum..

koca muzu indiriyo çünkü mideye kabız yapmasın diye:)

çok mu veriyorum acaba muzu..

kavunu bende ilk defa duydum
saphira neden kavun acaba tatlım sordun mu doktora sebebini?
daha ben kavun vermedım ama ben severım kızıma da vermeyi düşünüyorum açıkcası

bende bakla ve patlıcanı biliyorum.Çilek de vermiyorum.Ama kirazları sarımsak rendesiyle rendeledim.içine kayısı elma armut birde şeftali rendeledim .kocaman tabağı götürdü sıpamm:))ohhh mis gibi gözünü seveyim yazın.

annem vermiş çileği bişey olmayınca yine verebilirmiyim acaba???

valla ben herşeyi vermeye niyetliydim.okuduğum iyi oldu.

kavun niye yasak acaba?

estel 1 koca muz çok bence.
ben kızıma çeyrek muz veriyorum.

Kızlar domatese de dikkat edin. Kızımda alerji çıktı sebebi domatesmiş. Bir gün hiçbir şey vermedim yeni bir tek domates verdim yine oldu. Hep derlerdi alerji yapar diye birçok arkadaşım veriyordu ben de verdim ama ne yazık ki bizde de alerji yaptı :KK43:(

X