Merhabalar, görsel olarak, kariyer olarak, ekonomik olarak bulunduğum halden memnunum, İstanbul gibi imkanların geniş olduğu bir şehirde yaşıyorum. 30 yaşındayım ve elimde olmadan odağım çok fazla evlilik merkezli. İstediğim gibi birisi şuanda yok, flörtüm de yok potansiyelde yok. Bu durumu kabul ettim, sadece odağımı değiştirmek istiyorum başaramıyorum. Gün içerisinde çok fazla bu durumu düşünürken buluyorum kendimi. Aşırı geç kalmış hissediyorum, böyle olmadığını biliyorum ama elimde değil bu duygulara kapılıyorum. Hayatımdan çoğu alanda çok memnunum, bu yüzden odağım bu sanırım duygusal olarak eksik hissediyorum. Genel bir bakış var bugünler bir daha gelmez bekarlığın tadını çıkar gibi, ben size bekarlığın tadını nasıl çıkarırım bunu danışmak istiyorum. Herşeylere de doydum artık tabii. Seyahat eğitim kariyer yeme içme giyme sınırsız yaptim içimde kalmadı hiç bir şey. Vücudumdan memnunum spora gitmek konusunda güdülenmiyorum. Eğitim olarak hedeflediğim noktadayım vb. durumlar. Yapacak hiç bir şey bulamıyorum. 4 gün çalışıyorum 3 gün boşum. İşte olduğum günlerde de müsaitliğim çok oluyor başka şeyler ile ilgilenmeye, kitap okumak dizi izlemek gibi konular ile dolduruyorum. Eve geldiğimde tüm gün benim ama evde yapacak bir şey yok. Bazen yemek yapıyorum iyi geliyor terapi gibi. Biraz uzun oldu ama anlaşılsın istediğim için böyle oldu. Vaktim çok fazla var ama dolduramıyorum.
Diyeceksiniz ki evlenince ne olacak. Ne bileyim sorumluluğum olur yemek yaparım, kendi evim der evim için bir şeyler yaparım, eşimle seyahat ederim(artık tek seyahat pek fazla zevk vermiyor) çocuklarım olur onlar ile ilgilenirim gibi düşünüyorum.
Bakış açımı evlilikten nasıl çekip günlerimi nasıl dolu ve anlamlı hale getirebilirim? Sabah beni yataktan heyecanla uyandıracak bir şey , sanki üzerimde ölü toprağı var gözümü açıyorum bomboş hayat diyorum..
Diyeceksiniz ki evlenince ne olacak. Ne bileyim sorumluluğum olur yemek yaparım, kendi evim der evim için bir şeyler yaparım, eşimle seyahat ederim(artık tek seyahat pek fazla zevk vermiyor) çocuklarım olur onlar ile ilgilenirim gibi düşünüyorum.
Bakış açımı evlilikten nasıl çekip günlerimi nasıl dolu ve anlamlı hale getirebilirim? Sabah beni yataktan heyecanla uyandıracak bir şey , sanki üzerimde ölü toprağı var gözümü açıyorum bomboş hayat diyorum..