Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bakırköyde kreş

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

fundaserhat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
1
0
Arkadaşlar merhaba;

20 aylık kızım için anaokulu arayışındayım. Nişantaşı okulları ve Pinokyo arasında kaldım. Buralar hakkında yorum yapabilecek olanınız var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler...

Arkadaşlar merhaba;

20 aylık kızım için anaokulu arayışındayım. Nişantaşı okulları ve Pinokyo arasında kaldım. Buralar hakkında yorum yapabilecek olanınız var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler...

10 yıldır Bakırköy’de sanat eğitimi veren Nar Sanat Eğitim Kursu’nun geçtiğimiz yıl faaliyete soktuğu Nar Sanat Anaokulu’nu düşünebilirsiniz bence. Bende çocuğum için anaokulu arayışı içine girmiştim. Ne yapacağımı bilemiyordum. Derken internet üzerinden Nar Sanat Anaokulu’nu buldum. Aslında ilk olarak sloganlarına vuruldum. “Sanat için değil, sanat ile eğitim…” Aslında eğitim felsefelerini net bir şekilde anlatıyor. Kısa ve öz. Okulda fen çalışmaları, yabancı dil, etkinlikler, ilkokula hazırlık çalışmalarının dışında modern dans, piyano gibi sanatsal faaliyetlere büyük özen gösteriyorlar. Hem enerjik eğitmen kadrosu hem de ders içerikleri beni mutlu etti. Sizi de mutlu edeceğini düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
X