lazersiz nasıl sildiler ki?
Canim evet dedigin gibi gene dövme yapar gibi siliyorlar benim cukurluk olmadi ama kabugun düstügü yer kirmizidan cok kahverengi gibi, gecermi bilmiyorum bir kac gün sonra bir ay olacak, londonun mail adresi var ama o sildirdikten bir hafta sonrasindan beri haber alamiyorum ve merak ediyorum ayrica bir sürü olumsuz süpheye kapiliyorum, insallah bu izlerden kurtulursam burayada yazarim ama bilemiyorum insallah dualarim kabul olur, nerden bulastim bu dövme isine yaptirmak icin gittigim o günü hayatimdan cikarmayi o kadar isterdimki....
canım son durum nedir var mı bi değişiklik..ciltteki renk değişikliği lazerle gideriliyo bildiğim kadarıyla araştır istersen bi
Tattoo nun oldugu bölgede boya ve asit harici bir solüsyonla ve kesinlikle o anormal yaralardan olmadı hiç ve bunu kaş da bile yapıyorlar bence teknoloji ilerliyo arkadaşlar. Boşuna cildinizi yakıp 1 sene o şekilde gezmeyin...
Tattoo nun oldugu bölgede boya ve asit harici bir solüsyonla ve kesinlikle o anormal yaralardan olmadı hiç ve bunu kaş da bile yapıyorlar bence teknoloji ilerliyo arkadaşlar. Boşuna cildinizi yakıp 1 sene o şekilde gezmeyin...
Tam olarak nerede sildirdi bilgi verebilir misiniz? gerçekten buradaki herkes için önemli bir konu yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Arkadaşlar bende 6 seans q switch nd yag lazerle dövme sildirme işlemi yaptırmıştım. 6 seansta ancak dövmenin rengi soldu... Üzerine başka bir dövme yaptırdım ve şu an memnunum.
Biraz akıllı olun lütfen birileri kollarına tattooremoval asitleri döküyor, diğerleri dövme yaptırdığı salona gidip adını bile bilmediğimiz sıvı enjekte ediyorlar sonuçta evet dövmeler siliniyor ancak hayatları boyunca skarlar ve derin yaralarla uğraşmak zorunda kalıyorlar. Size önerim eğer dövme sildirmek gibi bir fikriniz varsa gidin bir doktora sizi bilgilendirsin hangi hastanelerin yaptığını ne kadar sonuç elde edebileceklerini. Doktorlar bile dövme sildirmede başarı oranı olarak %80-90 veriyorlar, ancak doktoraların verdiği oranlarda hiç bir skar dokusu oluşmuyor. İnternet ortamında kimseye güvenmeyin gidin doktora danışın...
Ciltlerine asit döktürenler 1 yıl içerisinde ciltlerinin düzeleceğine inanıyorlar umut ediyorlar resimleride bazılarınız görüp inanıyor. Lütfen biraz daha akıllı düşünüp o izlerin geçip geçmeyeceğini hayatları boyunca taşımayacaklarını düşünün...
Eki Görüntüle 629042
2. seanstan 3 hafta sonra istenmiyen dövmemden sonunda kurtuldum darısı isteyenlerin başına :))
Canim ben Ayten Kömürcü ye sildirdim Tanit estetik, bu izler gecmezse son care kas ektirecegim artik Offffffffff
canım merhaba, kaşlarında iz kaldı mı merak ettim? cvp verirsen sevinirim :)
Evet canim kaslarimda iz kaldi, ben Ayten Kömürcü ye sildirdim bana garanti verdi iz kalmayacak diye ama iz kaldi ve alti ay oldu ama gecmedi ve gececeginden ümidi kestim bu iz asla gecmez, sözüm ona kimininki iki ayda kimininki alti ayda gecermis ama yazdigim gibi alti ay oldu ama gecmedi ve gecmez, ben yandim siz yanmayin aman derim....
çok merak ediyorum silinen yerde tekrar kaş çıkıyor mu.
Sakın beyaz kedi de sildirmeyi düşünmeyin aşı izi gibi kaliyormus deri. Resmen kaziyorlar doku kaybina ugrarsiniz.
kızlar perşembe günü işlemi yaptırdım. şu an yara. yarın fotoğrafını çeker eklerim. ben daha önce tca ve lazer denedim. ama azıcık bi solma dışında bi etkisi olmadı. beyaz kediye gittim işlem dövme yaptırırken ne kadar acıyorsa o kadar acıtıyor. ama lazer kadar kısa sürmüyor. dövme makinası ile yapılıyor yine iğneler batıyor yani. şu anda dövmem içine çökmüş durumda. yanları biraz morluk ve kızarıklık var. dövmenin üstü ince bi kabuk halinde ama kalın bi kabuk bağlayacağını dökülünce pembelik olucağını söylediler. krem sürüyorum iyi bakarsam 5-6 ay içinde iz de tamamen geçer umarım.