• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakırköy acıbademde doğum yapan var mı????

guldennnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2008
3
0
86
44
İstanbul
:kahve: arkadaşlar merhaba
ben siteye dün üye oldum yaklaşık 2 saattir yazdıklarınızı okuyorum çok yararlı bilgiler paylaşımlar olmuş özellikle doğum yapanların tecrübeleri beni çok etkiledi.

ama merak ettiğim konu hakkında bir başlık bulamadım sormak istiyorum.
ben 26 haftalık gebeyim bakırköy acıbademe gidiyorum orada doğum yapan varmı? yada doktor tavsiye edecek olan .doktorum melih gündüz bilen tanıyan var mı bazı endişelerim var
bakırköy acibademe kontrollere giden yada doğum yapanlar varsa cevap bekliyorum.

Merhaba ;

Bende bakırköy acıbadem hastanesine gidiyorum.Henüz 11 haftalık bir bebeğim var :)

Acıbadem de doğum yapan birileri var sa tecrüblerini paylaşabilir mi çok sevinirim...

Ben Acıbadem Bakırköy'de doğum yaptım. Doktorum Doç Dr Özlem Pata. Doktorumdan çok memnunum. O kadar ki ikinci bebeğimi yapmaya karar verdiğimde de aynı doktora devam etmeyi planlıyorum. Hastane şartlarıda oldukça iyiydi. Oldukça tecrübeli çalışanları var. Dogum esnasında ve sonrasında herhangi bir problem yaşamadım. Tavsiye ederim.

Back