Bakirim diyen Erkek..

Erkekler kendi arasinda konusuyor. Biz de yakin kiz arkadaslar konusuyoruz sonucta

Valla bende tecrübesiz ama harikaydim ilk sevismelerimizdeniye bakire olmayayim ben o anlarima bakacak olursak yüz kişiyle sevişmiş bu denmesi lazım benim içinde o zaman

Bakir olduğunu veya olmadığını kesin öğrense eline ne geçecek ben bunu merak ettim. İnsanın içine bakire miydi değil miydi diye kurt düşüyorsa dürüstlüğüne güvenmiyor demekki ama sevişmişde soluksuz bilemedim şimdi

Kesin ögrenme gibi bi düsünce bi olay yok bebisim..
Arkadasimla konusurken olayin.. uzayip benim olayi buraya yanaitip.. fikir almamdan cikti..
Solugunun.. Güvensizliginin Bana bi faydasi veya zarari yok

Kesin ögrenme gibi bi düsünce bi olay yok bebisim..
Arkadasimla konusurken olayin.. uzayip benim olayi buraya yanaitip.. fikir almamdan cikti..
Solugunun.. Güvensizliginin Bana bi faydasi veya zarari yok

yanı bir erkeğin bakir oldugu anlaşilirmiki
veya nasıl anlaşilir..

Bukonuda tecrübe veya görüşü olan varmı?

Nasıl böyle bir olay yok, sen sormuşsun bebişim, tecrübeli olan veya görüşü olanın görüşü var mı diye sormuşsun bebişim al sana görüşüm bebişimmmmmm

Nasıl böyle bir olay yok, sen sormuşsun bebişim, tecrübeli olan veya görüşü olanın görüşü var mı diye sormuşsun bebişim al sana görüşüm bebişimmmmmm

cümlemin içindeki bir kelimi alip.. bunu bana tekrar sormanı pek anlamadım..

Sohbetten dogan merak.. dıyorum zaten.. Merak ettim sordum.. sanada dedığim gibi.. baskasını derdi.. beni gerdi

ve sordum siz ne düsünüyorsunuz diye..

bukadar. Nokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…