- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
Erkekler kendi arasinda konusuyor. Biz de yakin kiz arkadaslar konusuyoruz sonuctaArkadaşın ne biliyormuş çocuğun bakir olduğunuArkadaşlıklar mı değişti biz mi yaşlandık bilmiyorum ki, biz hiç konuşmazdık böyle şeyleri. Bir defa bir erkek arkadaşım kızı nasıl kıstırıp öptüğünü anlattığında çok kızmıştım bana ne diye
Tanıştırmak isteyen arkadaşın kız olduğunu düşünmüştüm anlamsızcaErkekler kendi arasinda konusuyor. Biz de yakin kiz arkadaslar konusuyoruz sonucta
Valla bende tecrübesiz ama harikaydim ilk sevismelerimizdeArkadasımla aramda gecen dialoğu sizinle paylaşmak istedım..
Bizim kiz 7 sene süren 1evlılık yaptı.. ayrılalı 2 sene oldu bır oglu var..
suan bir Erkek arkadası var.. cok güzel anlaşiyorlar baya mutlu felan.. 2 ay görüştüler felan derken
yakinlaşma olmuş ve adam buna bakır oldugu söylemiş.. bunlar yakınlaşiyor felan adam cok heycanlı.. biraz acemı gibi gelsede bazı noktalarda .. bakır olduguna pek ınanamıyor baya tecrübelıydı.. nefes aldırmadı harıkaydı dıyor..
bu konuda bısey dıyemedım ama bana sacma geldı.. bakir olup tecrübeli olabılme ihtımali pek dogru söylemıyor gıbı.. dıyer taraftan Bi Erkek bu konuda neden yalan söyler bunuda anlamıiş degılım..
yanı bir erkeğin bakir oldugu anlaşilirmiki
veya nasıl anlaşilir..
Bukonuda tecrübe veya görüşü olan varmı?
Yok asker arkadasiydi arkadasiminTanıştırmak isteyen arkadaşın kız olduğunu düşünmüştüm anlamsızca
Gitti desene gül gibi bakir erkekYok asker arkadasiydi arkadasimin
Simdi evlenmis o tanistirmayi dusundugu cocuk
Gitsin ya zaten ben istemedim tanismayiGitti desene gül gibi bakir erkek
Bakir olduğunu veya olmadığını kesin öğrense eline ne geçecek ben bunu merak ettim. İnsanın içine bakire miydi değil miydi diye kurt düşüyorsa dürüstlüğüne güvenmiyor demekki ama sevişmişde soluksuz bilemedim şimdi
Kesin ögrenme gibi bi düsünce bi olay yok bebisim..
Arkadasimla konusurken olayin.. uzayip benim olayi buraya yanaitip.. fikir almamdan cikti..
Solugunun.. Güvensizliginin Bana bi faydasi veya zarari yok
yanı bir erkeğin bakir oldugu anlaşilirmiki
veya nasıl anlaşilir..
Bukonuda tecrübe veya görüşü olan varmı?
Nasıl böyle bir olay yok, sen sormuşsun bebişim, tecrübeli olan veya görüşü olanın görüşü var mı diye sormuşsun bebişim al sana görüşüm bebişimmmmmm