yok canım tabıykı öyle olmadıOff çok garip arkadaşınız size gelip çok güzel seks yaptık nefes bile aldırmadı diye mi anlatıyor
Benim eşim de bakirdi.
Buna rağmen ilk gece hiç fena değildi.
Hatta gayet hünerliydi.
İzlediklerini uygulamaya istekli olsunlar yeter ki..
Başlarda merakli oldukları için de iyi is çıkarmaları mümkün.
Haa ben bakir olduğunu nerden anladim?
İlişkiye giriş anında yerini tam bilemedigi icin özellikle bakma gereği duydu, yerleştirirken biraz zorlandi.
Simdi zifiri karanlıkta yolunu bulur..
AhahahaBenim eşim de bakirdi.
Buna rağmen ilk gece hiç fena değildi.
Hatta gayet hünerliydi.
İzlediklerini uygulamaya istekli olsunlar yeter ki..
Başlarda merakli oldukları için de iyi is çıkarmaları mümkün.
Haa ben bakir olduğunu nerden anladim?
İlişkiye giriş anında yerini tam bilemedigi icin özellikle bakma gereği duydu, yerleştirirken biraz zorlandi.
Simdi zifiri karanlıkta yolunu bulur..
Geçmişimdeki kara lekedir bu benim yaAhahahasiz çok yaşayın emi
İlkimi hatırlattınız bana. Tam 2 saat boyunca vajinayla çişin çıktığı yerin ayrımını yapmaya çalışmıştık
Yaa bak teknoloji ne güzelmişGeçmişimdeki kara lekedir bu benim yaNeyse ki yalnız değilmişim bunu yaşayan Biz bildiğin google görsellerden kadın anatomisini incelemiştik, şurası galiba yok değilmiş bak onun için başka bir şey yazmışlar diye diye ay rezalet
Ya yok ne telefonu yatağın üstünde koca laptopla ahahahahYaa bak teknoloji ne güzelmişBizim o zamanlar telefonlarda internet diye birşey olsa biz de aratır bakardık işte imrendim size
27 yaşım var.6 yıllık evliyim. Vajinayla çiş yolunun ayrımını aşağıdan fark edemedim edemiyorumda.Ahahahasiz çok yaşayın emi
İlkimi hatırlattınız bana. Tam 2 saat boyunca vajinayla çişin çıktığı yerin ayrımını yapmaya çalışmıştık
Zaten günümüz de öyle bayan erkek farketmez sevişmeyi kimse cinsellik saymıyorlar birleşme olmazsızın aslında tüm tecrübe ön sevişmeyle öğreniyorlarBelki de bu zamana kadar sevişmiştir ama gerçek bir cinsel birleşme olmamıştır. Bu durumda hem tecrübeli hem bakir olmuş oluyorama bunu neden belirtme gereği duydu veya siz niye bu kadar İlgilendiniz onu da anlamadım
Bendeki olay.. Arkadaşim derdi beni gerdiBelki de bu zamana kadar sevişmiştir ama gerçek bir cinsel birleşme olmamıştır. Bu durumda hem tecrübeli hem bakir olmuş oluyorama bunu neden belirtme gereği duydu veya siz niye bu kadar İlgilendiniz onu da anlamadım
Bak bu olabılır..Her çiçekten bal alırım deyip gezse ceylanı ürkütecek biliyor işini ellaaam
Aslında bazen insan şüpheye düşebiliyor gerçek mi dedi yalan mı sonuçta kanıtları yok ama yü ifadesinden anlaşılıyor mesela çoğu erkek söyle ki nişanlım içim de geçerli her ne kadar birsey demese de yüzeysel sevişiyorlar kadın anatomisini biliyorlar birleşme yok .kimi erkek paralı yapmaya karşı sevdiği kadınla birlikte olmak istiyorlar sevgilisiyle bekaret tabusu olunca sadece sevişmeyle yetiniyorlar.Ya da bazıları zina diye o olaya gelemden geri çekiliyorlar aslında bir kesim erkeklerin kendini kandırmasıBak bu olabılır..ama tutup bakirim demek nedir yaaa
Bana cok mantıklı gelmedı..
Bazi ceylanlar da bakir adamdan urker ama ahshs evdeki bulgurdan da olabilirmis adamHer çiçekten bal alırım deyip gezse ceylanı ürkütecek biliyor işini ellaaam
Yine bir gün savanalarda ormanların kralı aslanBazi ceylanlar da bakir adamdan urker ama ahshs evdeki bulgurdan da olabilirmis adam
Ya arkadaşimin tanıştırmayi dusundugu cocuk bakirmis, o yuzden tanismadim ben.Yine bir gün savanalarda ormanların kralı aslanavına sinsice yaklaşıyordu. Vejeteryanım diyordu seni yemem nazlı ceylan gel yamacıma sana etrafı gezdireyim
Arkadaşın ne biliyormuş çocuğun bakir olduğunuYa arkadaşimin tanıştırmayi dusundugu cocuk bakirmis, o yuzden tanismadim ben.
Bak beni kaçırdı simdi o dusunsun ahshhs