- 23 Mayıs 2019
- 643
- -45
- 98
- Konu Sahibi yyenibiriileri
-
Tabii ki akıntı normal ama sarı olması?vajinal akıntılar normaldir. bol su tüketin malum havalar sıcak. endişe etmeyin. eğer idrarda vs enfeksiyon çıkmadıysa sorun yoktur.
Yani temiz olan kisilerde de sarı akıntı olabilir mi diye, ayrıca tabii ki de doktora gittimBakirelik ne alaka onu bağdaştıramadım
Doktora gittiniz mi?
enfeksiyon kaynaklıdır genelde ama idrarda enfeksiyon görülmediyse normaldir. bende de su an günde 2-3 kez sarı kokusuz ve kaşıntı yapmayan bir akıntı var. 2 kez idrar testi verdim hepsi temiz. doktorum da normal dedi zaten. benimki böyle bej gibiydi tam sarı da değilTabii ki akıntı normal ama sarı olması?
bakire olmayanlar temiz değil mi?Yani temiz olan kisilerde de sarı akıntı olabilir mi diye, ayrıca tabii ki de doktora gittim
Evli olanlar kirli miYani temiz olan kisilerde de sarı akıntı olabilir mi diye, ayrıca tabii ki de doktora gittim
Temiz olan ne demek kız bakire olmayan pis miYani temiz olan kisilerde de sarı akıntı olabilir mi diye, ayrıca tabii ki de doktora gittim
Kirlisin sus.Evli olanlar kirli mizar ile bi alkası yok ki akıntının? Doktor eğer birşey yok dediyse akıntınızın rengi odur.
Koku olursa enfeksiyon var demektir.
Sarı kokusuz rahatsız etmiyor ama sarı yani? Anlamadımenfeksiyon kaynaklıdır genelde ama idrarda enfeksiyon görülmediyse normaldir. bende de su an günde 2-3 kez sarı kokusuz ve kaşıntı yapmayan bir akıntı var. 2 kez idrar testi verdim hepsi temiz. doktorum da normal dedi zaten. benimki böyle bej gibiydi tam sarı da değil
Asla ben de bakire değilim zaten soru amacım farklıydı üstte yazıyorTemiz olan ne demek kız bakire olmayan pis mi
Zarım durmuyor merak etmeyinTemiz olan kişi misarı akıntı enfeksiyondur, zarınız dursa da çok temiz değilsiniz demek iç çamaşırınızı falan değiştirin emi
bence takılmayın. bende de dediğim gibi dönem dönem bej renkte oluyor. doktor bir sey bulamadıysa yokturSarı kokusuz rahatsız etmiyor ama sarı yani? Anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?