• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakireyim ve buyuk enfeksyonum var

elacik

askim asklarindan bulasin
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
485
1
96
Belçika
Merhaba kizlar, 27 yasindayim ve bakireyim.
Bi kaç aydir idrar yollarimda sorun yasiyorum, agri olmadan idrarim surekli koyu kahve rengi ya da bazen kirmiziya dogru bir renk aliyor.
Idrar kontrolu yaptirdi doktorum ve buyuk bir enfeksyon çikti o da jinekolojik enfeksyonu.
Yarin jinekoluga gidicegim acil olarak, ve çok korkuyorum
Hiç kontroldan geçmedim, dedigim gibi bakireyim acaba sadece ultrasonla enfeksyon gozukur mu ?
Bana biraz yardimci olurmusunuz bu konuda lutfen..:uhm:

Bi kaç aydir idrar yollarimda sorun yasiyorum, agri olmadan idrarim surekli koyu kahve rengi ya da bazen kirmiziya dogru bir renk aliyor.
Idrar kontrolu yaptirdi doktorum ve buyuk bir enfeksyon çikti o da jinekolojik enfeksyonu.
Hiç kontroldan geçmedim, dedigim gibi bakireyim acaba sadece ultrasonla enfeksyon gozukur mu ?

tatlım geçmiş olsun ... inşallah önemli birşey değildir...
açıkçası bilgim yok ama muayane olmadan belirt bence... bir de sen yurtdışındasın oralarda bizim burası kadar önemli değildir bu konu ...

bu senin için önemli anladığım kadarıyla ... o yüzden mutlaka belirt eğer gideceğin doktor yabancıysa...

geçmiş olsun tekrar canım ... :teselli:

ben jinekoloğa gitmiştim, ağrı vardı, rengi değişik değildi ama..Ultrasonla baktı, kist yok dedi, enfeksiyon var dedi, antibiyotik verdi, 1 haftada geçti..İnş. seninkide ilaçla hemen geçer canım geçmiş olsun..O sorar zaten muayene etmeden önce, yada sen söyle durumunu, ona göre baksın...

bendede ıdrar yolları enfeksıyonu vardı dr ılac ve ıgne verdı onları kullandım gectı ama sımdılerde yıne basladı ıdrardan sonra agrı tekrar gıdıcem dr,a sana tavsıyem asla ıhmal etme cunku hamıle kalamamadakı en buyuk rol enfeksıyonmus yarın bıgun evelnıp hamıle kalmak ıstersen buyuk sorun teskıl eder kendını ıhmal etme

jıneklolojık muayenede enf var mı yok mu da ult kullanılmıyor bkeratınız bozulmaz ama tedavısınde antıbıotık+fitil verılıyor o zaman bozlulabılır gercı dr baskabır tedavı yontemı belırler ve uygular gecmıs olsun korkmayın

kizlar gittim doktora mecbur muhane etti baya buyuk bi enfeksyon kapmisim icinden mecbur bakmaliyim dedi ama kizlik zarina dokunmadan, kulak copu var ya onunla hafif içine girdi enfeksyona batirmak icin, sonra idrar yolundaki delige ince bi tup soktu idrar aldi o da baya kirmizi çikti..
Acidan daha çok korktum bekaretim bozulur diye ama sukur birsey yok, yinede hafif bi aci oluyor insan bilmeyince birde kendini kasinca daha zor.
Her neyse sonuç jinekoloji olarak temiz çikti, ama uroloji olarak çikti yani bobreklerden supeleniyorlar :( sonucu bekliyorum ona gore bobrek filmi fln çektiricegim :(
Umarim kotu bi sonuç almam çok korkuyorum

gecmiss olsun cnimm bisiyinn yokturr insallah korkmaa kadinlarinn sorunuu hicc bitmiyokii atibiotik felan verirlerr gecerrr korkmaa yaniiii :)

Back
X