- Konu Sahibi Siyahgiyenkiz
-
Günlük ped evet doktorlar kesinlikle kullanmayın diyor ben de bıraktım ama sirkeyle hata etmişimben çok hastalandım antibiyotik kullandım maalesf bünyem zayıf ondan oluyor mantar. Kremler de daha çok kaşındırıyor aslında ama vardır bildikleri diyorum gidiyorum yarın doktora:)
Hahahhahahahahha agzına sağlıksen aklini delikle bozmussun. 31 yasinda cinsel hayati aktif olan bir kadinim ve daha deligi incelemek aklima gelmedi.
kulak deligine bukadar baktinmi?
Kuzucuk- sakin ol. hasta oldugunu konunda belirtseydin bu tür tepkiler almazdin. kimse kurt gibi konunun basinda bekleyip sonradan yazdigin mesajlari okumak zorunda degil. konunu okuyan insana yapdigin davranis absurd geliyor. helede hastalik gecirdigini bilmedigin icin vajinayi pür dikkat gözeklemek baya baya absurd yani. bunuda böyle kabul et.
mantar varsa doktora niye göstermiyorsun? mantar kendiliginden gecmez- zar bir yana dursun rahimine bulasir. tehlikeye atmadan kendini acil bir doktora
[QUOTE="tulumbachen, post: 57006616, member:
Neyi kabul edeyim bi insanın kendi bedenini incelemesinin absürt olduğunu mu? Buna kim karar veriyor? Hastalığımı en başta belirtme gereği duymadım çünkü kendimi incelerken kimseye neden vajinama baktığımla ilgili hesap vereceğimi düşünmemiştim ?şaşkınım bayaa kusura bakmayın ama bence sizler kabul edin hastalık olmadan da bekar bir kızın merak ederek vücudundaki heryeri inceleyebileceğini. Evet benim ilgimin oraya toplanmasında şuanda bi sebep var fakat olmadan meraktan da inceleyebilirdim. Konu anlaşılsın diye ayrıntılı yazmış olmam pür dikkat 7 24 gece gündüz açıp biyerlerime bakıyorum kafayı bozdum anlamına gelmiyor :)
Ben kendi incelemenden ziyade annene göstermene şaşırdım. Ne biliyim anne de olsa özeldir sonuçta. Birde öğretmenim diyorsun hani yaş küçük değil gidip doktora sormak varken gelip burda dillendirmek?
Dalak ciğerin vajina gibi dışarı açılan bi kapısı olsa bence incelenebilirdi :) teşekkür ederim@siyahgizenkiz
Bana absurd geldi... sonucda sorun olmadan dalak, böbrek, karaciğerinizide incelemiyorsunuzdur umarim. Sonucda vajinaniz sadece bir organ.
Bir genc kadinin vajinasina ilgi duymasini yadirgamadim aktif bir cinsel hayatim olduğunu zaten belirtdim. Vajinami bende önemsiyorum yani. Hastalik sebebinden dolayı en ince ayrintisina kadar gozlemlemeniz normal sayilabilir. Ama sebep olmadan en derinlerine kadar bakmaniz bana takinti gibi geldi. Neyse polemiğe gerek yok. Mantar icin doktora gidin ve gitmişken ultrason icini görmeye yardimci olur.
Dalak ciğerin vajina gibi dışarı açılan bi kapısı olsa bence incelenebilirdi :) teşekkür ederim
Ah arkadaşım keşke dediğin gibi kolay bozulan bir şey olsaydı. Eşimle bozabilmek için 2 gün uğraştık
İç çamaşırı baskısı değil canim anladigim kadariyla sevgilisi ic camasiri uzerinden baski yapmışVajina deliğinizi incelemek için ne yaşadınız bu kadar ? Enteresan.Kızlık iç çamaşırın baskısı ile bozulacak bir şey değil.
Cinsellik bölümüne açman lazim canimArkadaşlar yardım isteyen insanı azarlama hakkını kendinizde nerden buluuorsunuz bırakın artık lütfen yardımcı olmayacaksanız . Nelerini nelerini yazıyorlar buraya acaba yanlış bi başlıkta mı açtım konumu? Genital estetik diyince atladım heralde yanlış alan
Seksi değilim ben diye okudum adiniziBen kendi incelemenden ziyade annene göstermene şaşırdım. Ne biliyim anne de olsa özeldir sonuçta. Birde öğretmenim diyorsun hani yaş küçük değil gidip doktora sormak varken gelip burda dillendirmek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?