- 21 Ekim 2016
- 400
- 206
- 33
- Konu Sahibi Siyahgiyenkiz
-
Bozuktur o yenisini sipariş et !Bozuldu mu diye merak ediyorum
Arkadaşlar yardım isteyen insanı azarlama hakkını kendinizde nerden buluuorsunuz bırakın artık lütfen yardımcı olmayacaksanız . Nelerini nelerini yazıyorlar buraya acaba yanlış bi başlıkta mı açtım konumu? Genital estetik diyince atladım heralde yanlış alan
Ya sen iyi misin?
İnsan vajinasını açıp neden inceler ki?
Arkadaşlar dalga geçmeyin diyorsun ,iyide bir kızlık bu kadar kolay mı bozuluyor onu araştırmadın mı?
33 yıllık kadınım ,1 defa eğilip bir yerime bakmadım. Sen detaylıca anlatıyorsun.
Bu insanlar nereden bilsin ,kaldı ki bu yazdıkların gibi doktora anlatsan dumur olur...
Kendine gel lütfen ,durup dururken kızlık bozulur mu ? Öyle kolay mı?
doktorlar vajina girişini iyi görebilmek için bile spekülüm kullanıyor, üstten bakınca ben göremiyorum şahsen, artık bozulduysa da bozulmadıysa da annenize söylemişsiniz oda bozulmuş gibi demiş zaten. giden gitmiştir yapıcak bişey yok.Ben bir öğretmenim ve mümkünse çocuğa cinsel eğitim verirken kendisini tanımasını kendi vücudundan kaçmaması gerektiğini öğretiyoruz. üstü kapalı korkarak aa cısss dokunma ellemelerle konuyu bu noktaya getirince haliyle sonuçları da bu oluyor. Teşekkürler yardımlarınız için:)
Niye bu kadar garipsenmiş anlamadım. Bi yeriniz kızardığında kaşındığında açıp bakmıyor musunuz ne var diye? İnsan kendi vajinasına neden bakmaz ben de bunu anlamıyorum. Bakana da niye tepki gösterir ? Çok enteresan kadınlar bile buna bu şekilde yaklaşıyorsa bazı şeyler tabu olmaktan çıkamayacak sanırım.
Siz doktora gidin konu sahibi burada pek cevap alamazsınız. Ben de mantar problemi yaşadım böyle bir şeye sebep olmaz sadece kaşıntı yapıyor kızarıklık tahriş yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?