Bu doktorlar annemi yüksek şekerle gezdirip şekerin yüksek deyipte annemi bir kulağından ettiler hastaneye yatırıp ilacını değiştirmediler aldığı ilaçlar 30 yıl sonra etkisini yitiriyormuş başka doktor fark edipte annemi hastaneye yatırıp ilacını değiştirdi ama geçikti artık 1 kulağı duymuyor yüksek şekerden dolayı
hande ataizi nin filmi demisken ben de ordaki mantik hatasina takildim ya :)
guya yapay dollenme yapilacak hastayla pop smear alinacak hasta karistiriliyoya, heh iste bekar kiza ne smeari orasi pek mantiksiz olmus yahu, bakirelere smear alinabilecek bi yontem ciktiysa aydinlatin
Doktorların kalitesi iyice düştü
hemen kendini doktora emanet etmeyenleri haklı buluyorum,
kitapları çok iyi okumuşlar ama pratikde sınıfta kaldılar birde özel hastanelerden uzak durun , pratik yok
Gebeligim sirasinda 2 ayri hastahaneye gidiyordum biri ozeldi ve ben sancilarim sklasinca direk kadin dogum hastanesine gittim ilk giriste bana doktrmu sordular bende bu hastanede olmadigini soyledim belki baska hastane olsa beni kabul etmezdi ama hem dogum oncesi hem dogum sirasi hem sonrasinda ozellerden farksiz muamele gordum temizlik acisindan da gayet temizdi dogumdan sonra ayaga kalkmak isterken bayilmisim uyandigimda basimda bir suru dr ve hemsire vardi yani demem o ki ne her ozel hastane bir ne de her devlet hastanesi bir. Simdi o hastaneyi suriyeliler doldurmus o ayri tabii
Herşeyi geçtim azarlamak ne haddine yani.
Ne hakla azarlayabiliyorsun,sen kimsin?
Birde kız bakireyim diyor,başka sebep arayacağina üste çıkıyorsun,pes.
aynı durum devlet hastanesınde basıma geldi. bakıreyım deyince alay etti sn. doktor!
sonuç kaynaklara gebe olarak geçtim
ve ne hikmetse iki yıldır doğuramadım!
hastaneler gerçekten berbat durumda ve doktor sürekli azarlıyor insanı
keşke ben de hakkımı arasaymısım dedim şimdi