‘Bakireyim’ diyen kadına ‘hayır hamilesin’ diyen doktor savcıda

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Karın ağrısı şikayetiyle gittiği özel hastanede ‘hamilesin’ denilen genç kız başka bir hastaneye gidince gerçek ortaya çıktı. Hamile olmayan genç kız özel hastaneye hem tazminat davası açtı hem de savcılığa şikayette bulundu.
Sitene Ekle

İstanbul’da yaşayan 21 yaşındaki Serpil K. şiddetli karın ağrısı nedeniyle özel bir hastaneye gitti. Kadın doğum uzmanlığında ultrason çekilip kan ve idrar tahlilleri alındı. Serpil K.’nın sonuçlarına bakan Doktor Füsun D., Serpil K.’ya biriyle cinsel anlamda birlikte olup olmadığını sordu. Serpil K. ise kimseyle beraber olmadığını bakire olduğunu söyledi. Buna karşı çıkan doktor Füsun D., genç kadına yalan söylediğini hamile olduğunu bağırarak söyledi.

Kan testini tekrar yaptıran Serpil K.’nın yine hamile çıktı. Doktor Füsun D. ise, kanamasının olabileceğini durumunun riskli olduğunu hastanede 1-2 gün kalması gerektiğini söyledi. Özel hastanenin masraflarının yüksek olduğunu öğrenen Serpil K., bunun üzerine İstanbul’da bir devlet hastanesine gitti.

Hamile değil sadece yumurta çatlaması

Hastanede yapılan muayenede ise Serpil K.’ya hamile olmadığı ortaya çıkarken, sadece ‘yumurta çatlaması’ nedeniyle ağrılarının çok olduğu belirlendi. Yaşananlar karşısında psikolojisi bozulan genç kız psikiyatri tedavisi görmeye başladı. Serpil K., hamile olduğunu söyleyen Füsun D. ile özel hastaneye maddi ve manevi olmak üzere toplam 100 bin TL’lik dava açarak, savcılığa da şikayette bulundu. Özel hastanede yanlış teşhis koyan doktorun ise oradan ayrılarak başka bir hastanede çalışmaya başladığı öğrenildi.

Hande Ataizi’nin dizisine benziyor

Serpil K.’nın başına gelenler önceki gün başlayan ‘Hayat Mucizelere Gebe’ isimli dizinin senaryosuna benziyor. Başrolünde ünlü oyuncu Hande Ataizi’nin oynadığı dizide de, genç kız gittiği hastanede yanlışlıkla suni döllenme yoluyla hamile kalmıştı.

Kaynak: Vatan
http://www.milliyet.com.tr/-bakireyim-diyen-kadina-hayir-gundem-2160112/
 
İki ayrı testte nasıl hamile çıkarmayı becermişler? Üstelik doktor hanımın bir ultrason cihazı yok muymuş?
 
hayır kızın ailesi de geri kafa olsa kimbilir ne gelecekti başına.banada doktorun biri ellerim titriyo diye kalbi yavaşlatan yan etkileri akıllara zarar bi ilaç vermiştide eczacı kullanma tekrar git başka doktora dedi gittim kansızlık olduğunu söyledi.kimbilir kimlerin başını yaktı pislik adam
 
Kız şimdi paranoyak olmuştur o konuda.. Kız bildiğin adet ağrısı geçiriyormuş ama hamilesin denmiş az bile o tazminat hem nasıl bağırır kıza ya ne hakla yani anası mı babası mı.. Sanırım karşısına sevgilisinden hamile kalan kız çok geliyorki inanmamış . Ama saçma
 
Eşimin iş arkadaşına da (hamile) çocuk mocuk yok oluşmamış sende, hemen kürtaj olman lazım demiş azarlar şekilde. Bunlar şok tabi.
Başka doktora gitmişler. Maşallah şimdilerde 4 aylık falan olması lazım :)
 
hamıle olup kan testınde bıle cıkmayan bı arkadasım vardı :)
bununkıde hamıle degılken teste hamıle cıkmıs
olabılıyor demekkı

doktora noluyorsa yalan soyluyorsun dıyerek bagırması falan
kadın ısterse 48789478947489 kocalı 487478947 cocuklu olsun doktora noluyormus kı ...
boyle kısıler gorevden men edılmelı bence
 
Basima gelmistir..
Yasim 17 siddetli kilo kaybi ve karin agrisiyla teshisim konulmuyordu. En son kadin doguma yonlendirdiler ve doktor annemin yaninda dıs gebelik demezmi ustelik tahlil vs yapmadan. Anbemin renk atti ben soktayim cinsel iliskiyi birakin duygusal iliskim bile yok baska doktora gidelim diye ciktik annemle ordan.
Ya ailem tutucu olsa cinayet sebebii ya
 
orda bi cinayet de çıkabilirdi. hayret bişey ya.
 
Ultrason cihazı değil tırnak makası sanki

Doktor da doktor değil güvenlik önlemi almadan anteni düzeltmek için çatıya çıkmış orta halli bir aile babası sanki
 
Doktorların kalitesi iyice düştü
hemen kendini doktora emanet etmeyenleri haklı buluyorum,
kitapları çok iyi okumuşlar ama pratikde sınıfta kaldılar birde özel hastanelerden uzak durun , pratik yok
 
Maksadi kizi korkkutup kurtaj yaptim diye para almak olabilir ultrasonla bak kan testi hamile ciksin olcak sey degil insalllaha tazminat alabilir hangi hastane doktorun adi aciklanmali skandal resmen
 


pes valla
 
aynı durum devlet hastanesınde basıma geldi. bakıreyım deyince alay etti sn. doktor!
sonuç kaynaklara gebe olarak geçtim
ve ne hikmetse iki yıldır doğuramadım!
hastaneler gerçekten berbat durumda ve doktor sürekli azarlıyor insanı
keşke ben de hakkımı arasaymısım dedim şimdi
 
Bakireyim deyip de dış gebelik nedeniyle iç kanama geçirenleri biliyorum ben de.
Sözüne inanıp bhcg bakmasalar hasta ölmüş doktorlar da ihmalkar(!) olmuştu.
Kan testinde gebelik çıktıysa kızda ya over tümörü var ya da kit bozuk.
Ayrıca acil doktoru neden ve nasıl usgyle baksın?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…