Bakirede vajinal muayene?

Normal vajinal ultrasonda bile bazan muaynede gözden kaçabilen şeyler olabiliyor.Mesela gaz falan varsa yumurtalıklar yeterince gözlenemiyor.

Kaldı ki makattan anlaşılmaya çalışılması çok saçma geldi bana yine de..

hamile iken sadece ultrason ve kan testi istemiyorlar mı :uhm:elle muayene mi yapılıyor:uhm:ne gerek varki ultrasonda herşey görünüyor.ilerde evlenirsem o tür şeylere izin vermemlmaz:

Bebeklerin kalp atışları vajinal muaynede bakılıyor.valla hayatım bebekler söz konusu olduğunda hiç bir şeyi gözün görmüyor.kan testi sadece hamileliğinin kesinleştiğini anlamak için.vajinal ultrasonla bakıyor doktorlar.endişelenecek bir şey yok.

makattan muayene hıc duymadım ve cok sacma geldı ..

bekarken cok gıttım hıc makattan muayene olmadım ..evlendım yıne gıttım yıne makattan olmadım :)

hamılelıgımde de hıc sanmıyorum boyle bırsey ıcın cekınebılecegımı ,saglık bu bırde bebek olunca gozum bırseyı gormez valla .

cnım ya ben dr söyledim karından bak sadece ama anlamadı işte.ilk öyle muayne yaptı ultrasonda istedi.işte gereksiz diyorum.şimdi allahtan başka dr gidiyorum.yeni dr o tür muayene yapmıyor.:icecream:yapmak istese bile yaptırmamlmaz:

belki sadece büyük dudaklara yada küçük dudaklara değmiştir spekulum vajinanızın içine bakmak için vajinanıza sokacağını zannetmiyorum.bakirelere ultrasonla bakılır diye biliyoruz ama doktorlar en iyisini bilir.bile bile zarar vermezler sorumlulukları var.geçmiş olsun.

bu arada benim konuda patlama yasadi valla :)
ne cok fikir ve destek veren var,kkyi bu yüzden seviyorum iste

canım belki sadece büyük dudaklara yada küçük dudaklara değmiştir spekulum vajinanızın içine bakmak için vajinanıza sokacağını zannetmiyorum.bakirelere ultrasonla bakılır diye biliyoruz ama doktorlar en iyisini bilir.bile bile zarar vermezler sorumlulukları var.geçmiş olsun. içini rahat tut.

kızlık muanesi altan yapılmazkiii ben öyle biliyorum karnından ultrasyonla bakılıyor bi sorun oldugunda evli bakire omayan kadınlarda altam bakılabilyırrr....dr neden ööyle bieşe yaptı anlaamış degilim uyarsaymısısnz bakireyim diye baştan ya siz çok saf yada doktor çok aptalmışakannehir

bazi dr. lar bakireleri alttan muayene etmiyor evet ama bazilarida ediyor, bu onlarin tercihi sanirim.
bende bakireyim ve dr beni alttanda muayene etti, ultrasonlada muayene etti sonra.
biraz rahatsiz oldum cünkü ilk defa yabanciya göstermek zorunda kaldim ama sonradan iyi oldugunu düsündüm, hic olmassa hersey yolundami diye bakti yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…