• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakirede vajinal muayene?

hayatım bence hiçbir sorun yok.
o şey doğum yapmış kadının bile canını yakar. bir de metal kullanmış ...onlar daha çok acıtıyor diye duydum. beyaz olanları var bir de..daha üst teknoloji,,onlar o kadar can acıtmıyormuş. ben hiç olmadım muayene ama duymuştum o şekilde..

o masaya ve o aletlere karşı acayip tırsık durumdayım şaka maka..

13-14 yaslarındayken kist sorunum vardı.hep üstten ultrasonla bakıldı. ilaç falan kullandım vesaire.. atlattım.

son 3-4 aydır ara kanama oluyorum reglim bitiminden 10gun sonra falan.. bir de akıntım yoğun. doktora gitmem lazım ama acayip korkuyorum. ben de bakireyim ama akıntı meselesi olunca hiç kaçarı yok yatırırlar o masaya bacakları çatal denilen yere koymak bile çok ürkütücü.. ne yapıjaaam ben

o kadar iyi anliyorum ki seni.ayni ruhhalindeyim su an.
ama senin durumun daha ciddi,benimki neysede senin kesinlikle bu korkuyu asip en kisa sürede gitmen lazim.illa kötü bisey cikacak degil ama ister istemez insan kafasina takar ve kafanin rahat olmasi adina gitmen lazim en cok.

bence sebep şu. gülmeyin :kedi:
20 sene boyunca kıpırdamamış bir dokuyu ilk kez aralıyo doktor, e o doku hareketlenmeye alışkın değil. hareket edince de ağrı yapıyo. boyun tutulması gibi sempatiksalakcinni

valla bilemiyorum canım ya ne yapıcam.
kimseye de söylemedim.haklı olarak doktora git diyecekler diye..
sürekli erteliyorum.

kadın olmak dert işte..

ben 5 aydır antidepresan kullanıyorum düzenli olarak. acaba o mu yapıyor ara kanamayı diye tahmin yürütüyorum ama benimki doktora gitmemek için teselli gibi bişi sanki.

20 sene boyunca kıpırdamamış bir dokuyu ilk kez aralıyo doktor, e o doku hareketlenmeye alışkın değil. hareket edince de ağrı yapıyo. boyun tutulması gibi sempatiksalakcinni

benimki acımaz o zaman..
bikaç kez meraktan aralamışlığım var ama bişi görmedim :sm_cool:

¤ decemBer ¤;12488357 .!.:

Benim aralandı,hatta doğum yaptım da ne oldu.O alet hala canımı acıtır..:bbo:

benimki acımaz o zaman..
bikaç kez meraktan aralamışlığım var ama bişi görmedim :sm_cool:
görünmesi mi lazım?? ben boynumu o kadar bükemem yav.
bak şimdi merak ettim dermişim sempatiksalakcinni

ay madem bu kadar aştık..
şimdi benim zaten akıntı sorunum var. bir de doktor speculumu sokarsa , ya akıntı olursa o esnada ..rezil olmaz mıyım ya? eyvahedigeldismile

Benim aralandı,hatta doğum yaptım da ne oldu.O alet hala canımı acıtır..:bbo:

salladıydım zaten tutmadı demekki :ecrin_bebek: ben de psikolocik olarak mı bilemicem, böle hamileler gibi oturmuştum muayeneden sonra bikaç gün. annem çok alay ettiydi :gitme:

ay madem bu kadar aştık..
şimdi benim zaten akıntı sorunum var. bir de doktor speculumu sokarsa , ya akıntı olursa o esnada ..rezil olmaz mıyım ya? eyvahedigeldismile
yok be yatarken akıntı gelmezki öle. ters duruyo bir nevi?? hem keşke gelse daha iyi, kültür alıyolar çünkü ucundan. ona tahlil yapıyolar.

görünmesi mi lazım?? ben boynumu o kadar bükemem yav.
bak şimdi merak ettim dermişim sempatiksalakcinni

valla.. 14-15 yaşlarındayken efsaneler dolaşırdı kızlar arasında açınca görülüyomuş diye..
bir süre uğraşmıştım.

ayna tuttum güzelimbu arada ..

ben de pelikan değilim yani delikafadulden

december alemsin kaydirigubbakcemile3

yada ben heycandan kendimi cok kastim o yüzden o kadar acidi oda olabilir

catharsis
canim ben antidepresanlarin genel olarak kanama riskini arttirdigini biliyorum ama buna sürekli olarak ara kanama dahil mi bilmiyorum.bilmiyorumkismile

yok be yatarken akıntı gelmezki öle. ters duruyo bir nevi?? hem keşke gelse daha iyi, kültür alıyolar çünkü ucundan. ona tahlil yapıyolar.

benim gelir .. çok fazla akıntım var.. su gibi

bir de o vibratör kılıklı şeyleri yeterince sterilize ediyorlar mı acaba..

ben bu aletin boyları oldugunu da anca öğrendim. ben bir tane görmüştüm eşşek kadardı afedersiniz. o gün bugündür kabusum.

ay bende kendimi bi acayip hissetmistim o koltuga oturunca, gecen hafta..
kendimi böle kadin gibi hissetmistim ya nebiliyim eyvahedigeldismile
tirsmistim :kedi:

ben bu aletin boyları oldugunu da anca öğrendim. ben bir tane görmüştüm eşşek kadardı afedersiniz. o gün bugündür kabusum.

:roflol: :roflol: :roflol: essek kadarmiydiiiiiiiiiii :roflol::roflol:

december alemsin kaydirigubbakcemile3

yada ben heycandan kendimi cok kastim o yüzden o kadar acidi oda olabilir

catharsis
canim ben antidepresanlarin genel olarak kanama riskini arttirdigini biliyorum ama buna sürekli olarak ara kanama dahil mi bilmiyorum.bilmiyorumkismile

hımm bu konuyu bir araştırayım ben. prospektüsünde menstrurasyon dönemini bozarsa doktorunuza bildiriniz gibi birşey diyor ama ben söylemedim.

bir de benim antideprasan kullanmaya baslamadan önce reglilerimin düzeni çok bozulmuştu. tedavi başlayınca düzene girdi. herhalde strestenmiş diye düşündüm ama ara kanama da başladı. böyle az bir şey 5-6 damla kadar..

:roflol: :roflol: :roflol: essek kadarmiydiiiiiiiiiii :roflol::roflol:

ya bir de erkek doktorun elinde gördüm.perde geriliydi..hastayı göremedim tam ama doktorun o kocaman şeyi nasıl hart diye soktuğunu görüp,sıçradım resmen..

kaba herif ya..

alacaksın o aleti onun elinden,onun arka tarafında bir yerde tecrübe edeceksin...

valla canim bu konudan korkan biri olarak motive edemicem seni :kedi:
ama sali ilk isim randevu alicam yine vazgecmeden halletmek istiyorum
sende öyle yap bence

ya bir de erkek doktorun elinde gördüm.perde geriliydi..hastayı göremedim tam ama doktorun o kocaman şeyi nasıl hart diye soktuğunu görüp,sıçradım resmen..

kaba herif ya..

alacaksın o aleti onun elinden,onun arka tarafında bir yerde tecrübe edeceksin...

prezervatif geçiriyorlar vajinal ultrasonun üzerine..ben bekarken sadece karından ultrasonla baktılar.

ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

ördek dedikleri şey mi o??

Back