• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakirede vajinal muayene?

valla canim bu konudan korkan biri olarak motive edemicem seni :kedi:
ama sali ilk isim randevu alicam yine vazgecmeden halletmek istiyorum
sende öyle yap bence
sen bir git gözük için rahatlasın.. beni boşver..gece gece çenem düştü..

prezervatif geçiriyorlar vajinal ultrasonun üzerine..ben bekarken sadece karından ultrasonla baktılar.
hadi ya..
hiç duymamıştım.yanlız bildiğin cinsel ilişki gibi :kedi:
benim de şu ana dek hep ultrasonla baktılar ama akıntı sorunu olanlara alttan bakıyorlarmış diye duymuştum.
ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

ördek dedikleri şey mi o??

ivet..
ama boy boymuş onlar ben de yeni öğrendim..
benim gördüğüm ördeğe değil,vibratöre benziyordu kocaman uzun işte..

Evet vajinal ultrason aletinin üzerine prezervatif geçirip üzerine jel sürüyorlar.Pek cinsel ilişki gibi değil aslında..

Ördek dediğiniz ne ki spekülumdan mı bahsediyorsunuz.Eğer spekülumdan bahsediyorsanız boy boy oluyorlarmış.Ördek diye ben hastanelerdeki yatakta idrar yapmak için konulan sürgülere deniyor sanıyorum.:kedi: Başka neye ördek deniyor ki ?

Evet vajinal ultrason aletinin üzerine prezervatif geçirip üzerine jel sürüyorlar.Pek cinsel ilişki gibi değil aslında..
benim gördüğüm galiba ultrason aleti zımbırtısıydı..emin değilim ama..beyazdı

Ördek dediğiniz ne ki spekülumdan mı bahsediyorsunuz.Eğer spekülumdan bahsediyorsanız boy boy oluyorlarmış.Ördek diye ben hastanelerdeki yatakta idrar yapmak için konulan sürgülere deniyor sanıyorum.:kedi: Başka neye ördek deniyor ki ?

speculuma sanırım ördek diyorlar ben de şimdi duydum. bilgim ve tecrübem yok pek.
cahal cahal konuşuyorum :icecream:

bu arada ben yatar kızlar bugunluk bu kadar jinekoloji sohbete bana kafi...

iyi geceler herkese..

ördeği isim olarak ben annemden duydum. kocaman bişeyi sokuyolar, sonra içeriyi görsün diye içerden bi parçasını da uzatıyolarmış. kamera gibi bişi diye düşünmüştüm, catharsisin bahsettiği o kocaman şey de o gibime geldi.

korkulu ruyam o masaa..resmen titremistim.o alet cok can yakiyor ben ciglik atmistimeyvahedigeldismiledoktor o kadar cok mu acitti dedii.bende stres yaptim sanirim ondan dedim..nyse iceriye bakti ilac falan yazmisti.
kizlik zari giriste degil o hemen girise bakmistir..sorun olacagini sanmiyorum..acima hissi duyman dogal..

yurt dışında iyi bir türk dr bul ona git canım.ayrıca burada bekarlara makattan bakılıyor.şimdi bekarlara artık böyle bile bakılmıyor sadece ultrason karından ve kan testleri istiyorlar.

december, anladım canım..
o bile acıdı demek.. of fo of kadın olmak ne zor..

yurt dışında iyi bir türk dr bul ona git canım.ayrıca burada bekarlara makattan bakılıyor.şimdi bekarlara artık böyle bile bakılmıyor sadece ultrason karından ve kan testleri istiyorlar.

makat mı? :1shok:

oraya zaten dokundurtmam...

anneeeeee.....

kesinlikle bakireliğine zarar gelmemiştir..öyle hemen ufacık bir el sokmasıyla delinecek bir şey de değil o ayrıca ...bir de bekarlara da mecburi durumlarda alttan muayene ediyorlar ...smear testi için oradan numune alıyorlar tahlile gönderiyorlar ..bunu alırken de bekarete dokunmuyorlar merak etmeyin...benim bir bekar arkadaşım da sıkıntıları vardı ..doktora gitti ..o da muayeneyi oldu ...gerekli gördükleri zaman alttan muayene ediyorlar etmek zorundalar çünkü dediğim gibi numune alıyorlar oradan ve kanser tarama testine sokuyorlar ...o yüzden hiç endişelenme ...zaten doktorlar salak değilya bekaretine zarar verecekler ....içini ferah tut ...onlar bu işin ehli olmuş ...baktıklarında senin bekaretini göre göre bozarlarmı akıl mantık var ...

bende yurt disinda yasiyorum ama burda gitmiyorum malesef türkiyeye geldigimde hersene gidiyorum doktora..aslnda sanirim vajinal muayenede de bozulmuyor bildikleri sürece dikkat ediyor diye biliyorum..ama simdi bekar biri olarak daha önce o durumda kimsenin karsina cikmladigmiz icin sanirim utaniyoruz ben sahsen yapamiyorm belki gerektigi zamanda yapilmali..
birde agrilarim oluyor kasikta filan hicbirsey cikmiyor ultrasyonla bakildiginda acaba alttan bakilsa bisy cikarmi diye düsünmektende kendini alamiyorum..onu bunu bilmem bayan olmak zor zanaat

haklisiniz ya fazla endise ettim sanirim opuyorumnanaktan
zaten tekrar gitmem lazim dogum kontrol hapi icin o arada yinede bi kontrol ettiririm

sunset bizim civarda türk jinekolog yok maalesef. ay makattan miifisfisfis
aman aman.kalsin :)

bende yurt disinda yasiyorum ama burda gitmiyorum malesef türkiyeye geldigimde hersene gidiyorum doktora..aslnda sanirim vajinal muayenede de bozulmuyor bildikleri sürece dikkat ediyor diye biliyorum..ama simdi bekar biri olarak daha önce o durumda kimsenin karsina cikmladigmiz icin sanirim utaniyoruz ben sahsen yapamiyorm belki gerektigi zamanda yapilmali..
birde agrilarim oluyor kasikta filan hicbirsey cikmiyor ultrasyonla bakildiginda acaba alttan bakilsa bisy cikarmi diye düsünmektende kendini alamiyorum..onu bunu bilmem bayan olmak zor zanaat

evet cok zor gercekten.ama erkeklerinde urolog derdi var ona bakarsan :kedi:
bi numune falan aldir sende bir daha gittiginde. o ufacik incecik birsey zaten.

bende ewleden önce senin gibi adet düzensizliğim ve akıntım için gitmiştim..hatta nişanlıydım ..yanımda annemde vardı..bana doktorum kesinlikle hiçbi şekilde muayenin zarar vermeyeceğini söyledi..ilk defa o koltuğa çıkmıştım..ve annemi istedim yanıma ..( annem defalarca bekar olduğumu dile getirmişti doktora :)) ) annem başucumda durdu bende ellerimi kalçamıın altına koyup gözlerimi kapadım..kulak çucuğunun uzununu dusunun ucunda bi pamuk vardı ve akıntı aldı içimden..simir testi için.. kesinlikle bir acı yada başka bişey hissetmedim..ama çok tedirgin olmuştum..

muayeneye gitmeye de korkmayın bence ...hangi devirde yaşıyoruz ..sağlık için insanlar nerelere gidiyor biz bir muayeneye mi gidemeyeceğiz ...eskiden bekarken ben de çekinirdim ama şimdi çekinmiyorum ..çünkü 16 yaşımdan beri her sene rutin kontrole giderim kadın doğumcuya ...çok bilinçliyimdir bu konuda ..gider bi kontrolden geçerim ...kadın doğum hastalıkları çok arttı çünkü dünyada ..o yüzden rahat olun ...bir de insanlar doktorlardan çekiniyor ama doktorlara göre bu o kadar normal bir durumki ...günde kaç tanesini görüyorlar :))

Back